Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Αποφάσεις της 18ης/2013 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Νοσοκομείου.

       Την Παρασκευή  21/6/13 Συνεδρίασε εκ νέου το Δ.Σ του Νοσοκομείου, όπου από τα 35 Οικονομικά θέματα και τα 13 Διοικητικά της ημερήσιας διάταξης, είχαμε:
-    Την προκήρυξη νέου διαγωνισμού για την σίτιση των Ασθενών του ΝΝΘώρακος, όπου το σχετικό τμήμα έχει πλέον ιδιωτικοποιηθεί προ πολλού και μέσα απ΄ αυτήν την διαδικασία ενίσχυση με 3 άτομα  του δικού μας τμήματος των Τραπεζοκόμων.
-    Έγκριση σκοπιμότητας και τεχνικών προδιαγραφών για την ετήσια   συντήρηση του συστήματος επεξεργασίας του νερού στον Νεφρό.
-    Την αντικατάσταση μελών της Επιτροπής Ενδονοσομειακών  Λοιμώξεων.
-    Την μείωση κατά ένα των χειρουργικών τραπεζιών, τόσο στο κεντρικό κτίριο όσο και στο 409, προκειμένου το Προσωπικό να πάρει την Καλοκαιρινή  κανονική του άδεια.
-    Την παραπομπή του Ιατρού Μαζαράκη Ανδρέα, στην Υ.ΠΕ για επιβολή μεγαλύτερης ποινής, πέρα από την δικαιοδοσία του Δ.Σ του Νοσοκομείου, για τις προσβλητικές και συκοφαντικές του δηλώσεις σε τοπικό ραδιοσταθμό, για το Δ.Σ και τους Εργαζόμενους.
-    Την ενίσχυση του χειρουργείου του 409 με Βοηθό Θαλάμου και την αυστηρή τήρηση του Κανονισμού Λειτουργίας, αλλά  και την εξουσιοδότηση – εντολή στη  Νοσηλευτική,  για την εξεύρεση και άλλων δυνατοτήτων-λύσεων  ενίσχυσης του χειρουργείου αλλά  και του κλάδου των Βοηθών Θαλάμων, καθώς επίσης και της απαλλαγής των Βοηθών Θαλάμων από εργασίες που σήμερα επιφορτίζονται.
-    Την ενοποίηση του τμήματος της Ασφάλειας και των  Θυρωρών, την ένταξη όλων επί ίσοις όροις σε ένα κοινό και ενιαίο πρόγραμμα, κάλυψης  κατά προτεραιότητα του Κεντρικού Κτιρίου και των ημερών γενικής εφημερίας.
-     Την μετακίνηση του Ιατρού Λιάνα από το Κ.Υ Ερυμάνθειας στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου, για 2 καθημερινές ημέρες την εβδομάδα και την κατά ένα  τρίμηνο παράταση απόσπασης των επί θητεία Ιατρών του Κ.Υ κ Αχαϊας στα ΤΕΠ του Αγ.  Ανδρέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: