Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ.

          Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι
          Το τελευταίο διάστημα ζούμε την εφαρμογή της νέας πρωτόγνωρης και πρωτοφανούς διαδικασίας, με την οποία η κυβέρνηση θα Συγχωνεύει και θα Καταργεί Δημόσιους Οργανισμούς – Φορείς – Τμήματα και Υπηρεσίες, στέλνοντας έτσι στην ΑΝΕΡΓΙΑ χιλιάδες Εργαζόμενους.
          Μιλάμε για τις πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου, σαν κι΄ αυτήν την πραξικοπηματική, που αποφάσισε τον ξαφνικό θάνατο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, που βάζει λουκέτο στην ΕΡΤ με έναν ΑΝΑΛΓΗΤΟ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ τρόπο.
Η Κυβέρνηση που με τρόπο μεθοδικό και αυταρχικό, βήμα-βήμα ΚΑΤΑΡΓΕΙ εδώ και καιρό, ένα-ένα τα δικαιώματα των Εργαζόμενων και των Πολιτών, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα την ίδια συνταγή, την ίδια πρακτική και για άλλους Οργανισμούς του στενού και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση των μνημονιακών της δεσμεύσεων απέναντι στην Τρόϊκα.
           Ο στόχος τους είναι προφανής και σ΄ αυτήν την πρώτη φάση, αφορά την ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΛΥΣΗ συγκεκριμένων ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ που θα δώσουν τις 14.500 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ που έχουν δεσμευτεί στην Τρόϊκα μέχρι το τέλος Ιουλίου.
         Η Στοχοποίηση του Δημόσιου Τομέα συνεχίζεται και νέες Νομοθετικές Ρυθμίσεις προωθούνται από την τρικομματική Κυβέρνηση προς υλοποίηση των μνημονιακών επιλογών για κατάργηση υπηρεσιών και για χιλιάδες απολύσεις Εργαζόμενων στο Δημόσιο.
          Ήδη έχει δοθεί για διαβούλευση, προκειμένου να κατατεθεί στη Βουλή, ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ με τίτλο ¨Οργάνωση Δημόσιας Διοίκησης και άλλες Διατάξεις¨ το οποίο αν υλοποιηθεί οι ανατροπές στη δομή της Διοίκησης στη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων και στα δικαιώματα των Εργαζόμενων θα είναι τεράστιες.
                  Για όλα αυτά και όχι μόνον
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ Δ.Σ των Σωματείων – Μελών μας να παραβρεθείτε σήμερα Παρασκευή 21/6/13 και ώρα 07:00 το Απόγευμα στην  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ, που γίνεται στην Πλατεία Γεωργίου, μετά από σχετική Πρωτοβουλία των Εργαζόμενων της ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: