Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Πετυχημένη η χθεσινή 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

         ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ μπορούμε να πούμε ότι ήταν η χθεσινή ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, η 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ, τουλάχιστον για τον χώρο μας.
      Οι Συνάδελφοι - Εργαζόμενοι συμμετείχαν στην Στάση Εργασίας, όχι όμως και στις προσδιορισμένες ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, με αποτέλεσμα να μην γίνει η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  στην 6η Υ.ΠΕ, για την οποία αξίζει να τονίσουμε ότι δεν υπήρξε  καθόλου ενδιαφέρον, καμιά συμμετοχή από τα υπόλοιπα Νοσοκομεία της περιοχής μας και δυστυχώς κανένας συντονισμός από την πλευρά της ΠΟΕΔΗΝ.
                     
         Εμείς πάντως στον χώρο του Νοσοκομείου μας, πραγματοποιήσαμε την προγραμματισμένη ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που παραπλεύρως σας κοινοποιούμε.   
          Σ΄ αυτήν την προσυγκέντρωση αξίζει να τονίσουμε ότι,  μετά από την σχετική αναφορά - ενημέρωση που έγινε από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο, για το πλαίσιο και τις διεκδικήσεις της συγκεκριμένης αυτής Κινητοποίησης, αλλά και για όλα εκείνα τα δεινά που έρχονται στο χώρο της υγείας και εκείνες τις πολιτικές που βρίσκονται σε εξέλιξη, ακολούθησε σχετική διαλογική συζήτηση για μια και πλέον ώρα, με τούς παραβρισκόμενους.                                          
                                        ............................
         Γι΄ αυτήν την κινητοποίηση σχετικό είναι και το ρεπορτάζ που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλίκ στον παρακάτω  σχετικό σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: