Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Aποφάσεις της 14ης/13 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Νοσοκομείου.

         Σας κάνουμε γνωστό ότι την Τετάρτη 12/6/13 Συνεδρίασε το Δ.Σ του Νοσοκομείου, όπου από τα 23 Οικονομικά θέματα και τα 3 Διοικητικά, της ημερήσιας διάταξης, έχουμε:
         Α). Την αναβολή της συζήτησης των 2 από τα 3 Διοικητικά θέματα. Μιλάμε  για τα θέματα που είχαν να κάνουν με την πειθαρχική δίωξη κατά του Διευθυντή του Κ.Υ Ερυμάνθειας και την εφαρμογή του νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου, αυτού με "τα λάθη και τις παραλήψεις", εν αντιθέσει με το τρίτο θέμα που αφορούσε την ΕΔΕ για τον Κον Γκινόπουλο, όπου το Δ.Σ ενέκρινε το ένα  αίτημα του Γκινόπουλου που αφορούσε την χορήγηση σχετικών με την ΕΔΕ εγγράφων, απορρίπτοντας το δεύτερο που αφορούσε την εξαίρεση του διενεργούντα την ΕΔΕ.
         Β). Από τα Οικονομικά θέματα ξεχωρίζει η αξιολόγηση του διαγωνισμού, που αφορούσε την ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ του ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑ και του ΝΝΘώρακος  από ιδιωτικό συνεργείο για 2 χρόνια έναντι του ποσού των 35.000 Ευρώ. Διαδικασία - Ανάθεση με την οποία έχει διαφωνήσει ο εκπρόσωπος των Εργαζόμενων, γιατί ανοίγει την κεκόπορτα της ιδιωτικοποίησης τμημάτων της Διοικητικής Υπηρεσίας.
          Αξίζει να τονίσουμε ότι  σ΄ αυτήν την συνεδρίαση, είχαμε την έντονη αντιπαράθεση του Εκπροσώπου των Εργαζόμενων Κώστα Πετρόπουλου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου και ιδιαιτέρως  την Διοικητική Διευθύντρια και κατ΄ επέκταση την αποχώρησή του από την συνεδρίαση του Δ.Σ, για τα ζητήματα των διακομιδών - της λειτουργίας των Διοικητικών υπηρεσιών - και την λειτουργία της Σχολής, ζητήματα που δεν ήταν στην ημερήσια διάταξη και δεν ήταν έτοιμα για συζήτηση, όπως είχε ζητήσει από προηγούμενες συνεδριάσεις ο εκπρόσωπος μας  Κώστας Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: