Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Αδωνις: Σε αργία οι συνδικαλιστές που εμπόδισαν τους ελεγκτές στην Κέρκυρα.

(17/10/13) 20.18: Ένταση επικρατεί από το απόγευμα (17/10/13) στον χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Κερκύρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας, πήγε την Πέμπτη για να πραγματοποιήσει έλεγχο στο νοσοκομείο, όμως προπηλακίστηκε από συνδικαλιστές. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, για να μην προχωρήσουν σε ελέγχους.
(17/10/13) 20.58: Οι συνδικαλιστές που απαγόρευσαν στους ελεγκτές Υγείας να κάνουν έλεγχο εφημερίας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, θα τεθούν σε αυτοδίκαιη αργία και θα φύγουν από το ΕΣΥ, διεμήνυσε σε αυστηρό τόνο ο Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς.
Ο  υπουργός Υγείας γνωστοποίησε ότι ήδη έδωσε εντολή για τη διενέργεια επείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το περιστατικό και όπως είπε, αμέσως μετά «όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παρεμπόδιση θα τεθούν αμέσως σε αυτοδίκαιη αργία, θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα φύγουν απο το ΕΣΥ. Το ΕΣΥ δεν θέλει τέτοιους ανθρώπους, δεν τους χρειάζεται και δεν τους θέλει.»
Σύμφωνα με τον υπουργό, κλιμάκιο ελεγκτών πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπίστωσε ότι παρά πολλοί εργαζόμενοι έλειπαν από τις θέσεις τους. Τότε, υποστήριξε, «εξεγέρθηκαν οι συνδικαλιστές, απείλησαν με βιαιοπραγίες τους ελεγκτές, τους εμπόδισαν να συνεχίσουν τον έλεγχο τους, και τους εγκλώβισαν σε ενα σημείο του νοσοκομείου».
Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε τελικά, συνοδεία αστυνομικών και παρουσία εισαγγελέως, εν τω μεταξύ όμως οι περισσότεροι εργαζόμενοι είχαν επιστρέψει στις θέσεις τους.
Aναδημοσίευση από το THE BEST NEWS.
                                            ..............................................
.......Διαβάστε περισσότερα και δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: