Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

To N.T AΔΕΔΥ ΑΧΑΪΑΣ για τις διαθεσιμότητες στο ΚΕΤΧ κλπ άλλες Υπηρεσίες.

        H ολομέτωπη επίθεση της Κυβέρνησης ενάντια στους Δημοσίους Υπαλλήλους της χώρας μας, συνεχίζεται και γενικεύεται με την πληθώρα των διαθεσιμοτήτων και όχι μόνον.
         Μετά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Παιδεία, την Υγεία, το ΙΚΑ, τα Πανεπιστήμια, το Υπ. Πολιτισμού κλπ άλλες Υπηρεσίες, οι διαθεσιμότητες επεκτείνονται δυστυχώς και στον χώρο της Άμυνας, στις υπηρεσίες του ΥΕΘΑ, όπου με την σχετική υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ όλες οι θέσεις της Υ.Ε κατηγορίας.
        Απ΄ αυτές τις διαθεσιμότητες-καταργήσεις δεν εξαιρείται ούτε το ΚΕΤΧ, η απαραίτητες αυτές υπηρεσίες που λειτουργούν στην Πόλη μας και που δυστυχώς μπαίνουν κι΄ αυτές παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις στο Κυβερνητικό στόχαστρο.
        ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ λοιπόν το Υπ. Εθνικής Άμυνας και κατ΄ επέκταση την Κυβέρνηση γι΄ αυτές τους τις επιλογές, για τις διαθεσιμότητες-καταργήσεις που διαλύουν την άμυνα και ιδιωτικοποιούν πάρα πολλές υπηρεσίες του ΥΕΘΑ.
        ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στο ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ των Εργαζόμενων του ΚΕΤΧ και γενικά όλων των Εργαζόμενων που βιώνουν το ίδιο πρόβλημα
       Απέναντι σ΄ αυτήν την πρακτική, σ΄ αυτήν την κυβερνητική πολιτική, που αγγίζει και αφορά όλους μας, χρειάζεται ΚΟΙΝΟΣ-ΕΝΩΤΙΚΟΣ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, για να ανατραπεί αυτή η πολιτική πού δυστυχώς πλήττει όλη την Ελληνική Κοινωνία.
               ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: