Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Δεν υπάρχει ούτε κάθισμα στα εξωτερικά ιατρεία του "Αγίου Ανδρέα" (ΦΩΤΟ)

       Ιδιαιτέρως αποκρουστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας, η οποία αφενός οφείλεται στα μειωμένα κονδύλια που δαπανά η κεντρική κυβέρνηση για την υγεία, όσο και στην κακοδιοίκηση των εκάστοτε υπευθύνων.
        Σε σημερινή επίσκεψη του PatrasTimes.gr στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» η αποτύπωση της ωμής πραγματικότητας δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.
Στο τμήμα των επειγόντων – εξωτερικών ιατρείων οι ασθενείς περιμένουν καρτερικά για ώρες προκειμένου να εξετασθούν, ελλείψει ιατρικού προσωπικού, ενώ τα κρεβάτια δεν επαρκούν ούτε για την εξυπηρέτηση του 1/3 των ασθενών.
       Εκτός αυτού, η αναμονή για τους πάσχοντες και τους συνοδούς τους αποτελεί μαρτύριο, καθώς δεν υπάρχουν καθίσματα, με συνέπεια να περιμένουν όρθιοι στο διάδρομο.
       Είναι χαρακτηριστικό το ότι αντί για καρέκλες υπάρχει ένα και μόνο κρεβάτι στο διάδρομο των εξωτερικών ιατρείων, στο οποίο κάθεται όποιος προλάβει.
        Η φωτογραφίες που ακολουθούν αποτυπώνουν πλήρως την πραγματικότητα και την αναλγησία των υπευθύνων.
...................................................................................................................................................................
......................Διαβάστε ολόκληρο το σχετικό ρεπορτάζ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=91900

Δεν υπάρχουν σχόλια: