Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Στον Υπουργό Υγείας ΣΗΜΕΡΑ το Σωματείο μας k οι φορείς του Νομού μας, για τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας.

        Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας τον Κον Κουρουμπλή θα έχουν στις 11 το πρωί της Πέμπτης 28/5/15, το Σωματείο μας και οι φορείς του Νομού μας, για την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ, στα πλαίσια της πρόσφατης σχετικής ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΦΟΡΕΩΝ που είχε συγκαλέσει το Σωματείο μας.
          Το ραντεβού κλείστηκε προχθες το πρωί, μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία του  Προέδρου του  Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλου με τον Υπουργό Υγείας τον Κον Κουρουμπλή.
          Σ΄ αυτήν την τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος του Σωματείου μας ενημέρωσε τον Υπουργό και για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Νοσοκομείο από τις ελλείψεις Οδηγών, κάνοντάς του συγκεκριμένη πρόταση, στην κατεύθυνση της μόνιμης επίλυσης του σχετικού προβλήματος που ταλαιπωρεί καθημερινά το Νοσοκομείο και ιδιαιτέρως τους Ασθενείς.
          Στη προαναφερόμενη συνάντηση, που το ξανατονίζουμε είναι ενταγμένη στα πλαίσια των αποφάσεων της ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΦΟΡΕΩΝ που είχαμε πραγματοποιήσει πρίν λίγες ημέρες, εκτός από το Σωματείο μας, θα συμμετάσχουν οι Διοικητές της 6ης Υ.Πε και του Νοσοκομείου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγ Αλεξόπουλος, οι Βουλευτές του Νομού μας, οι Δήμαρχοι Πατρέων-Δυτ. Αχαϊας και Ερυμάνθου και ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών.
        Η Συνάντηση μας αυτή, που γίνεται για την ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και την ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου οτι η κατανομή των θέσεων της προκύρηξης των 906 ατόμων, αυτές που αφορούν το Νοσοκομείο μας και τις οποίες σας κοινοποιούμε παρακάτω, δυστυχώς αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό, είναι θέσεις που δεν καλύπτουν ούτε τις τρέχουσες Συνταξιοδοτήσεις:
       - 1 Θέση     ΠΕ Νοσηλευτικής.
       - 5 Θέσεις  ΤΕ  Νοσηλευτικής.
       - 2 Θέσεις  ΤΕ  Μαιών.
       - 2 Θέσεις  ΔΕ  Νοσηλευτικής.
       - 1 Θέση    ΔΕ  Χειριστών Ιατρικών Συσκευών.
       - 2 Θέσεις  ΔΕ  Ιατρικών Εργαστηρίων.
       - 2 Θέσεις  ΤΕ  Ιατρικών Εργαστηρίων.
                                   ..................................................
        Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να διαβάσετε και το σχετικό ΥΠΟΜΝΗΜΑ που θα καταθέσουμε ως Σωματείο στην προαναφερόμενη συνάντησή μας με τον Υπουργό Υγείας τον Κον Κουρουμπλή:  https://files.acrobat.com/a/preview/0bc8f226-a6bb-4c3a-b55d-ed7056ea6b22 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: