Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Επιστολή-Παρέμβαση για ΘΥΡΩΡΕΙΟ 409.

Αριθμ. Πρωτ:............5.           ΠΡΟΣ:   Διοίκηση Γ. Ν ΠΑΤΡΩΝ.
Πάτρα…….....11.1.16.              ΚΟΙΝ: - Διεύθυνση Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ.       
                                                                 -  Γρ.  Επιστασίας

           Tην 26/11/15,  με την τότε ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ μας, είχαμε διαμηνύσει στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, ότι οι συνθήκες που επικρατούσαν στο εξωτερικό θυρωρείο του 409, δεν ήταν οι πιο ενδεδειγμένες. Δεν πληρούσαν τις σχετικές προϋποθέσεις  και δεν έδιναν την δυνατότητα στους Συναδέλφους μας, Εργαζόμενους Θυρωρούς, να εργαστούν στον συγκεκριμένο εκείνο χώρο, γι΄ αυτό και ζητήσαμε να γίνουν ΑΜΕΣΑ οι απαραίτητες και αναγκαίες επισκευαστικές παρεμβάσεις.
        Από τότε και μέχρι σήμερα, δυστυχώς δεν έγινε τίποτε απολύτως προς την προαναφερόμενη κατεύθυνση. Η προαναφερόμενη απαράδεκτη κατάσταση, συνεχίζει να υφίσταται ίδια και χειρότερη, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η παρουσία –εργασία των Συναδέλφων μας σ΄ αυτόν εκεί τον χώρο.
                                             Το Δ.Σ του Σωματείου μας
Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν του όλα τα προαναφερόμενα, μετά από σχετική ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, στηρίζοντας πλήρως  όλους τους εκεί Συναδέλφους - Εργαζόμενους
                                                    ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ  ΣΗΜΕΡΑ
και σας γνωστοποιεί ότι από τούδε και στο εξής και μέχρις ότου δημιουργηθούν οι κατάλληλες ανθρώπινες συνθήκες εργασίας εκεί, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ δεν θα πάει να εργαστεί στο Συγκεκριμένο αυτό χώρο.
               Παρακαλούμε για τις δικές σας ΑΜΕΣΕΣ σχετικές ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: