Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

"Επί τάπητος" τα προβλήματα των νοσοκομείων. Δείτε το ρεπορτάζ του BESTtv Αχαϊας

       Χθες τρίτη 20/9/16, κλιμάκιο της ΠΟΕΔΗΝ αποτελούμενο από τον Πρόεδρό της Μιχάλη Γιαννάκο, τον Γενικό Σύμβουλο Μιχαλόπουλο Σωτήρη και τον Γενικό Σύμβουλο της ΑΔΕΔΥ Πετρόπουλο Κώστα, περιόδευσαν στην περιοχή μας.
       Κατ΄ αρχήν επισκέφθηκαν τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε για τα προβλήματα με τον Διευθυντή της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Ζακύνθου, τα λειτουργικά προβλήματα των Νοσοκομείων της Ηλείας και της Αχαΐας, κλπ.
      Στη συνέχεια το προαναφερόμενο κλιμάκιο επισκέφθηκε το ΕΚΑΒ και το ΠΠΝΡΙΟΥ, όπου συζήτησαν με τους εκεί Συναδέλφους Εργαζόμενους τα προβλήματα του χώρου τους.
      Σχετικό για όλα αυτά το ρεπορτάζ του BEST TV, με δηλώσεις του Προέδρου του Σωματείου μας. που μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί  https://youtu.be/bXg6ZZKeUzY ή στον
                                      .....................................................
     Στα προαναφερόμενα πλαίσια σχετικές είναι και οι παρακάτω δηλώσεις του Προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ:
        Στέγνωσαν τα ταμεία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Πάτρας, τα οποία προμηθεύονται το απαραίτητο υγειονομικό υλικό με εράνους ακόμα και μεταξύ του προσωπικού και με χορηγίες, όπως αποκάλυψε στο patrastimes.gr, ο πρόεδρος της ΠΟΕΗΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός, που σήμερα το πρωί τα επισκέφθηκε επικεφαλής κλιμακίου τα τοπικά νοσοκομεία, καταγράφοντας όλα τα νεότερα στοιχεία και συνομιλώντας με τους εργαζόμενους και συμμετείχε σε σύσκεψη στην 6η ΥΠΕ.
       Ο κ. Γιαννακός περιγράφοντάς μας την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δημόσιος τομέας της υγείας, μίλησε για αναγκαστικό «γύρο θανάτου»  των ασθενών της Δυτικής Ελλάδας, στην αναζήτηση κλίνης σε θάλαμο ή στο χειρουργείο, ειδικευόμενων και ειδικευμένων γιατρών καθώς και νοσηλευτών.
        «Οι διοικήσεις ψάχνουν δίοδο για την ανεύρεση κονδυλίων προμήθειας υλικών, αλλά η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση, οδήγησε την δημόσια υγεία βαριά άρρωστη και αν δεν αλλάξει μυαλά η κυβέρνηση, η κατάληξή της θα είναι η ανακοπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: