Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ: ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη για την ΔΙΑΣΩΣΗ του ΕΣΥ.

          Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.9.16, στα πλαίσια  της ΔΕΘ, βάσει σχετικών αποφάσεων του ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΠΟΕΔΗΝ, είχαμε  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για την ΥΓΕΙΑ στη Θεσσαλονίκη, το γνωστό ως   ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ. 
        Η Κινητοποίηση αυτή που ξεκίνησε  με την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  στις 7 το πρωί εξω από το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, συνέχισε με την  ΠΟΡΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ, μια πορεία που πέρασε από τα Νοσοκομεία ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ, ΑΧΕΠΑ,  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  και κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.  
           Στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ αυτό, απ΄ όπου είναι και οι παρακάτω φωτογραφίες,  συμμετείχε διαπαραταξιακή  αντιπροσωπεία του Σωματείου μας, αποτελούμενη από τους Πετρόπουλο-Γιαννόπουλο - Σουγλέρη και Χατζηλάμπρου, βάσει σχετικής απόφασης του Δ.Σ, ανταποκρινόμενοι στο σχετικό κάλεσμα της ΠΟΕΔΗΝ.
    Δοθείσης της ευκαιρίας να πούμε ότι το ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ, που το συζητάμε και για την ΠΑΤΡΑ, θα συνεχίσει την πορεία του, με αντίστοιχη διαδικασία που θα γίνει την 6/10/13  στην Αθήνα, ημέρα που θα έχουμε και σχετική 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ, προκειμένου να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια και από τα  εκτός Αττικής Νοσοκομεία. 
     Σχετικά με τα προαναφερόμενα η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ της ΠΟΕΔΗΝ, που δόθηκε γι΄ αυτό τον σκοπό στη Θεσσαλονίκη, συνέντευξη που μπορείτε να διαβάσετε στο σύνδεσμο που ακολουθεί,


αλλά και η ανακοίνωση που επίσης μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
typoy/item/download/2024_5656e75ecce7aac4865b215ad3a12a13






Δεν υπάρχουν σχόλια: