Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Δυτική Ελλάδα: Ευχαριστήριο για τους γιατρούς των νοσοκομείων Πύργου και Αγίου Ανδρέα

       Ευχαριστώντας τους γιατρούς του νοσοκομείου Πύργου η οικογένεια του Βασίλειου Αντωνόπουλου τονίζει: "Αυτή τη στιγμή, έχοντας ηρεμήσει από την ταλαιπωρία ενός δικού μας ανθρώπου, (το μπαμπά μου) θα ήταν παράλειψη να μην πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου και ειδικά στην εντατικολόγο – παθολόγο κ.Σκλάβου Ευαγγελία, στον διευθυντή της ΜΕΘ κ.Χριστόπουλο, σε όλο το προσωπικό της ΜΕΘ, καθώς και στην παθολογική και νεφρολογική ομάδα του νοσοκομείου που φρόντισαν για την ανάρρωση.
       Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε αυτούς τους ανθρώπους για την «Επιστημονική Επάρκεια, τον Επαγγελματισμό, τη Συνέπεια, το Ηθος, την ΑΝΘΡΩΠΙΑ και την Ευαισθησία τους. Κι όλα αυτά, ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ»
      Δεν έχει περάσει ημέρα που να μην τους σκεφτόμαστε και να μην εκτιμούμε τις υπεράνθρωπες δυνάμεις που  καταβάλλουν καθημερινά ενάντια με τις αντιξοότητες που αντικρίζουν.
       Τέλος και για το νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας (επειδή από εκεί ξεκίνησε η περιπέτειά μας) θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε ανθρώπους – κλειδιά που την κατάλληλη στιγμή πήραν τις κατάλληλες αποφάσεις σε τόσο κρίσιμες στιγμές. Θερμά ευχαριστούμε τον ιατρό – παθολόγο κ. Καλογερόπουλο Γεώργιο και την παθολόγο κ.Φούκα Καλλιόπη. Επίσης και στην παθολογική & νεφρολογική κλινική του Αγίου Ανδρέα όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
           Τους ευχόμαστε να είναι καλά – γεροί  και ΔΥΝΑΤΟΙ και να αντιμετωπίζουν με το ίδιο πάθος και σθένος την καθημερινότητα.
                                                     Τους ευχαριστούμε".
Αναδημοσίευση από PatrasEvents

Δεν υπάρχουν σχόλια: