Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ για το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΥΓΕΙΑΣ.

Συναδέλφισσες k΄ Συνάδελφοι
            Το ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ, την ΠΕΜΠΤΗ 3 του ΝΟΕΜΒΡΗ του 2016, έρχεται στην Πάτρα. Όπως στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη έτσι και στην Πάτρα, έρχεται για να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα του χώρου της Υγείας, των Νοσοκομείων της περιοχής μας και των Συναδέλφων Εργαζόμενων σ'  αυτά και να αναζητήσει παράλληλα γι΄  αυτά τις πολυπόθητες λύσεις, λύσεις στα ζητήματα της ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ, της ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, της επερχόμενης συρρίκνωσης των Νοσοκομειακών μονάδων- τμημάτων και υπηρεσιών και όχι μόνον.
        Με την προαναφερόμενη κινητοποίηση  μας, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, από τις 7 το πρωί, στην ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου.
                      ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ οι Συνάδελφοι Εργαζόμενοι
ΠΡΩΪΝΟΙ (εκτός από το ελάχιστο Προσωπικό Ασφαλείας), ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΙ, ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΙ, ΡΕΠΑΤΖΗΔΕΣ k΄ ΑΔΕΙΟΥΧΟΙ, απέναντι στην πληθώρα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, να ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ-ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ και να ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ μαζί με φίλους και γνωστούς ακόμη και οικογενειακώς, σ' αυτό το ΚΑΛΕΣΜΑ, στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στη ΠΥΛΗ και βεβαίως στην ΠΟΡΕΙΑ που θα ακολουθήσει, την ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ του ΕΣΥ. Μια πορεία που θα ξεκινήσει περίπου στις 08:30 και μέσω των οδών  ΓΟΥΝΑΡΗ k΄ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, όπου θα ενισχύεται από φορείς και πολίτες,  θα κατευθυνθεί στην 6η Υ.Πε, όπου αφού συναντηθούμε και με άλλα Νοσοκομειακά Σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας και όχι μόνον, θα κατευθυνθούμε  προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με προορισμό την γέφυρα ΡΙΟΥ όπου θα υπάρξει ένας συμβολικός αποκλεισμός. 
       Για την συμμετοχή μας στις προαναφερόμενες δράσεις έχει προκηρυχτεί ήδη σχετική 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για εμάς και τον υπόλοιπο Δημόσιο Τομέα στις ώρες 08:00-13:00, οπότε και επιστρέφουμε στους χώρους μας με τα πούλμαν που θα μας ακολουθούν.      
  Συναδέλφισσες k΄ Συνάδελφοι
          Το ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ, είναι μια ΚΟΡΥΦΑΙΑ και ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, αλλά και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, για να αναδείξουμε σε Πανελλαδικό επίπεδο, παρουσία της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ κλπ άλλων φορέων τα προβλήματά μας.
                  
γι΄  αυτό  θα  πρέπει  να  είμαστε  ΟΛΟΙ  ΠΑΡΟΝΤΕΣ
                Ας κάνουμε λοιπόν ΟΛΟΙ μια ΜΙΚΡΗ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
για να ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ τον ΑΓΩΝΑ και την προσπάθεια ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ k΄ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ των ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ μας και την ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ της ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ
               ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ- ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 
                                       ……………………………………………………………

                         Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨  

Δεν υπάρχουν σχόλια: