Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΔΡΑΣΕΙΣ και ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ του Σωματείου μας, για ΚΑΡΑΒΑΝΙ-ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ-ΔΚΣΗ Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ κλπ

      Σε μιά δύσκολη περίοδο, με πολλές ΔΡΑΣΕΙΣ  και ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ μπαίνει από σήμερα το Δ.Σ του Σωματείου μας, με αφορμή:
      - Την ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της 3/11/16, την γνωστή ως ¨ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ ¨, ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ του ΕΣΥ.
      - Την πρόταση της 6ης Υ.Πε σε ότι αφορά το ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ, ένα σχέδιο που θα μας απασχολήσει επί πολύ και έντονα.
     και βεβαίως τον τρόπο άσκησης Διοίκησης του Νοσοκομείου, με την σωρρεία παρανομιών που συνεχίζονται και όχι μόνον.
      Στα προαναφερόμενα λοιπόν πλαίσια, γι΄ αυτήν την εβδομάδα, έχουν ήδη προγραμματιστεί οι παρακάτω σχετικές δράσεις:
     - ΔΕΥΤΕΡΑ 17/10/16 και ώρα 02:00 μμ Συγκέντρωση - Συνάντηση με Εργαζόμενες Χειρουργείου 409, για τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τα οφειλόμενα ρεπό και τις άδειες, την εντατικοποίηση της δουλειάς και  την καταπίεσή του προσωπικού, την καταπάτηση του κανονισμού λειτουργίας του χειρουργείου κλπ.
     - ΤΡΙΤΗ 18/10/16  και ώρα 10:00 πμ κοινή συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου μας με 3μελή Επιτροπή Ιατρών, Εκπροσώπους Ιατρών και Εργαζόμενων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, Εκλεγμένους Ιατρούς του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ στην ΕΙΝΑ και βεβαίως το Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου μας για τα ζητήματα του Οργανισμού, το χωροταξικό, την μεταστέγαση κλπ άλλα ζητήματα.
     - ΤΕΤΑΡΤΗ 19/10/16 και ώρα 11:00 πμ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ υπό την ΠΟΕΔΗΝ στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Νοσοοκμείου μας για το ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ.
      - ΠΕΜΠΤΗ 20/10/16 και ώρα 09:00 πμ Συνεδρίαση  του Δ.Σ του Σωματείου μας για την καλύτερη οργάνωση της συμμετοχής μας στην κινητοποίηση της 3ης του Νοέμβρη, στο ΚΑΡΑΒΑΝΙ της ΥΓΕΙΑΣ.
      - ΔΕΥΤΕΡΑ 24/10/16 και ώρα 09:00 πμ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των Μελών μας για την ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ της 3ης του Νοέμβρη, στην  ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ του ΕΣΥ και την σχετική οργανωτική συμμετοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: