Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την ΣΤΟΛΗ, των ΘΥΡΩΡΩΝ,της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και οχι μόνον.

Αριθμ. Πρωτ:…......163.
Πάτρα…….…....20.7.17.                                                         ΠΡΟΣ:  Διοικητή Γ.Ν Πατρών.
        Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε η χορήγηση "στολής" στο μόνιμο Προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που εργάζεται στο Θυρωρείο και την Ασφάλεια.
        Η συγκεκριμένη αυτή "στολή", που είναι ένα απλό μπλουζάκι μπλέ χρώματος, δεν έχει καμία σχέση με την προβλεπόμενη γι αυτούς τους κλάδους στολή και σαφώς δεν ενδείκνυται γι αυτήν την περίπτωση και ειδικά αυτήν την περίοδο με την παράλληλη λειτουργία της ιδιωτικής ασφάλειας στον χώρο μας.
     Δεν ξέρουμε ποιός έκανε αυτήν την επιλογή, με ποιό κριτήριο, ποιός την παρήγγειλε και ποιός την παρέλαβε. Δεν ξέρουμε αν η διαδικασία κινήθηκε για να δοθεί κάτι με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος, λόγω των άδειων κωδικών εξαιτίας της  μεταστέγασης κλπ άλλα
                                           Όπως πάντως και νάχει το όλο θέμα
ΖΗΤΑΜΕ την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ αυτής της απαράδεκτης ίσως και προκλητικής επιλογής, προτού χρειαστεί να προχωρήσουμε εμείς στην επιστροφή της, ζητώντας παράλληλα τον καταλογισμό του κόστους στον υπεύθυνο αυτής της  μη ενδεδειγμένης και παράτυπης επιλογής.
        Δοθείσης της ευκαιρίας να επισημάνουμε την στασιμότητα που παρατηρείται για την χορήγηση στολών στο Νοσηλευτικό κλπ Προσωπικό, παρά την σχετική κατανόηση εκ μέρους σας και  κατ'  επέκταση δέσμευσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: