Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ το Δ.Σ του Νοσοκομείου.

         Σας κάνουμε γνωστό ότι ΣΗΜΕΡΑ, Τρίτη  19/9/2017  και ώρα  13:30, ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ  το Δ.Σ του Νοσοκομείου,  μια συνεδρίαση όπου θα ασχοληθεί με  40 συνολικά  θέματα, θέματα μόνον  οικονομικά, θέματα που μπορείτε να διαβάσετε  στον σύνδεσμο που ακολουθεί: 
      Δοθείσης της ευκαιρίας, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι υπάρχει ένας έντονος προβληματισμός στους κόλπους του Δ.Σ του Σωματείου, τόσο γι΄ αυτήν την Συνεδρίαση, όσο και για τις επόμενες, αν θα πρέπει να τους αφήνουμε πλέον να συνεδριάζουν, λόγω και της στάσης που επέδειξαν στην χθεσινή ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ, όπου δεν παραβρέθηκε κανένας από την Διοίκηση. Με την στάση τους αυτή έδειξαν ότι δεν τους ενδιαφέρει η τύχη και η προοπτική του Νοσοκομείου, άρα ευλόγως μπαίνει το ερώτημα σε όλους μας, ως προς τι η παραμονή αυτών των ¨κυρίων¨ στα Διοικητικά δρώμενα του Νοσοκομείου.
         Βέβαια αξίζει να τονίσουμε ότι η λειτουργία του Δ.Σ του Νοσοκομείου επί Σερεμέτη έχει ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ πάρα πολύ. Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ του Νοσοκομείου έχουν γίνει ΑΝΟΥΣΙΕΣ, δεδομένου ότι σ΄ αυτές δεν έρχεται  προς συζήτηση κανένα ουσιαστικό θέμα του Νοσοκομείου, πέραν από τα συνήθη οικονομικά ζητήματα και μόνον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: