Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΕΔΗΝ: Ρουσφέτια Σύριζα στο Νοσοκομείο Καβάλας

     Ο Διοικητής μαγειρεύει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού 100 ατόμων με σύμβαση εργασίας. Εκείνου του Προσωπικού που το συγκέντρωσε και τους είπε ότι πρέπει να χρωστάνε στον Ξανθό και τον Πολάκη.

      Ο Διοικητής του Νοσοκομείο Καβάλας ξαναχτύπησε. Μετά την προπαγάνδα στο συμβασιούχο Προσωπικό υπέρ Ξανθού και Πολάκη, τώρα μαγειρεύει και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού (διαθέτουμε το ηχητικό ντοκουμέντο).
      Του ιδίου διαγωνισμού για τον οποίο συγκέντρωσε το συμβασιούχο Προσωπικό και τους είπε ότι θα πρέπει να οφείλουν ευγνωμοσύνη για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στον Πολάκη και Ξανθό.
     Τι έκανε ο Διοικητής για να αποδείξει στην πράξη όσα έλεγε ότι εάν δεν οφείλεις στο Σύριζα δεν προσλαμβάνεσαι στο Δημόσιο.
      Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός που προανήγγειλε στη συγκέντρωση για την πρόσληψη Προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου στη καθαριότητα, σίτιση, εστίαση, φύλαξη, συνολικά 100 ατόμων.
     Στην τριμελή επιτροπή επιλογής του Προσωπικού συμμετείχε και ο ίδιος ο Διοικητής του Νοσοκομείου που αποθέωνε Ξανθό, Πολάκη. Ήταν μέλος της Επιτροπής επεξεργασίας των δικαιολογητικών και μοριοδότησης των υποψηφίων. Της ίδιας επιτροπής που εισηγήθηκε τους επιτυχόντες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου και κατόπιν ως Πρόεδρος, έκανε τον έλεγχο νομιμότητας.
     Τα αποτελέσματα μετά την πρώτη ανάρτηση της Πέμπτης 22/11/2018, αποσύρθηκαν και ξανααναρτήθηκαν τρεις φορές με συνεχείς αλλαγές στους επιτυχόντες υποψήφιους. Στο προσωπικό σίτισης άλλαξαν οι επιτυχόντες από ανάρτηση σε ανάρτηση στην 21η και 22η θέση.
      Στον ΑΣΕΠ εστάλει για επικύρωση τα αποτελέσματα του διαγωνισμού την Τρίτη 27/11/2018 πριν τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο μετά την αποστολή στον ΑΣΕΠ επικύρωσε διαφορετικούς επιτυχόντες αφού ο Διοικητής άλλαξε τη σειρά κατάταξης. Ως εκ τούτω ο ΑΣΕΠ εξετάζει πλασματικό κατάλογο επιτυχόντων.
      Αποκλείστηκαν τουλάχιστον 15 υποψήφιοι μη αρεστοί στον Διοικητή που θα ήταν στους επιτυχόντες, επειδή δεν προσκόμισαν υπεύθυνη δήλωση της προϋπηρεσίας που ήταν προαιρετική με βάση την προκήρυξη, αν και ως όφειλαν από την προκήρυξη προσκόμισαν βεβαιώσεις προϋπηρεσίας από το Νοσοκομείο και τον Ασφαλιστικό φορέα. Αφαιρέθηκαν μόρια από υποψηφίους παράνομα με το πρόσχημα ότι δεν εκτελούσαν τα καθήκοντα καθαριότητας αν και τα εκτελούσαν.
      Κατόπιν τούτων βοά ο τοπικός τύπος. Χτύπημα στην κομματίλα αποτελεί η προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο Εισαγγελέας Καβάλας για τα μαγειρέματα στο διαγωνισμό του Διοικητή.
     Σας κοινοποιούμε αναφορά του Εκπροσώπου των Εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο και έγγραφα που επιβεβαιώνουν τα ρουσφέτια του Διοικητή.
Άξιος ο μισθός του Διοικητή!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Αρχεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: