Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ενημέρωση από τον εκπρόσωπό μας στο Δ.Σ του Νοσοκομείου, Κώστα Πετρόπουλο, για την 11η/2019 Συνεδρίαση του Δ.Σ.

           Όπως γνωρίζεται την Τετάρτη 26/6/19, συνεδρίασε το Δ.Σ του Νοσοκομείου, όπου συζητήθηκαν σχεδόν όλα τα θέματα και τα 62 θέματα της ημερήσιας διάταξης.
       Σ΄ αυτήν λοιπόν την συνεδρίαση, πέρα από τα θέματα ρουτίνας που συζητήθηκαν όλα εκτός από ένα και τα θέματα που είχαν να κάνουν με την ένσταση συγκεκριμένου Ιατρού για τις αξιολογήσεις του, την  απολογία Συναδέλφου και την πρακτική άσκηση σπουδαστών, θέματα που συζητήθηκαν αλλά που παραπέμφθηκαν στην επόμενη συνεδρίαση για λήψη αποφάσεων, είχαμε:
Α). Την έγκριση πληρωμής των συμμετεχόντων στα ολοήμερα για τους μήνες Απρίλη και Μάη.
Β). Την έγκριση συμμετοχής στα ολοήμερα δύο Ιατρών της Πνευμονολογικής.
Γ). Την απόρριψη του αιτήματος Συναδέλφων, που συμμετέχουν στα ολοήμερα, για να αμείβονται με το 5 % και με ωρομίσθια αμοιβή.
 Δ). Την αποδοχή ΔΩΡΕΑΣ για να γίνει εκκλησάκι στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου και μάλιστα μπροστά από την νέα πτέρυγα, θέμα όπου μειοψήφησε ο εκπρόσωπος μας στο Δ.Σ Κώστας Πετρόπουλος.
Ε). Την έγκριση μετάθεσης, προς το Νοσοκομείο μας, ενός Ιατρού Αγγειοχειρουργικής.
ΣΤ). Τον προσδιορισμό της Ιατρικής Παρέμβασης στα περιστατικά ΜΕΘ, που θα Νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ, θέμα με το οποίο διαφώνησε ο εκπρόσωπός μας, Κώστας Πετρόπουλος, δεδομένου ότι δεν αποδέχθηκε αυτήν την διαδικασία, την νοσηλεία περιστατικών ΜΕΘ, σε χώρους εκτός ΜΕΘ.
    Τέλος να σας γνωστοποιήσουμε ότι, με δεδομένο ότι οι συνεδριάσεις του Δ.Σ του Νοσοκομείου γίνονται κάθε Τετάρτη,  η επόμενη συνεδρίαση θα είναι την Τετάρτη 3/7/19 στις 13:30, συνεδρίαση όπου αναμένεται να μας απασχολήσει η οφθαλμολογική κλινική και όλα αυτά τα σχετικά που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
                       Από τον Εκπρόσωπο των Εργαζόμενων
                                            στο Δ.Σ του Νοσοκομείου
                                                  ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: