Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Η Απάντησή μας στην ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της 6ης Υ.Πε.

         Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση της η 6η Υ.Πε και με μια πρακτική που απέχει από τα λεγόμενα της, προσπάθησε να δώσει διέξοδο στα αδιέξοδα  που έχει οδηγήσει το Νοσοκομείο η απερίγραπτη Διοίκηση Σερεμέτη. 
            Με μια ανακοίνωση, που η φρασεολογία της φανερώνει τον συντάκτη της, που φτύνει στην ουσία όλα όσα στήριζε η 6η Υ.Πε μέχρι προχθές, με μια πραγματική κολοτούμπα απέναντι σε όσα υπέγραφε αι στήριζε ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της 6ης Υ.Πε, σαν κι αυτήν του Τσίπρα με τα μνημόνια, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
            Λέει λοιπόν η 6η Υ.Πε, ότι όλα είναι καλώς καμωμένα από τον Διοικητή, όταν μέχρι χθες διατύπωνε και μάλιστα εγγράφως τα εντελώς αντίθετα και όλα αυτά τώρα  προφανώς για τις ανάγκες της προεκλογικής περιόδου, για να παρουσιάσουν πρός τα έξω την δήθεν αποτελεσματικότητά τους..
           Πέρα από τα προαναφερόμενα, με την χθεσινή τους ανακοίνωση προσπάθησαν συνειδητά  να συκοφαντήσουν τον αγώνα μας, ότι δήθεν  είναι από μια παραταξιακή μερίδα, ψευδόμενοι βεβαίως ασυστόλως την στιγμή που γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι αυτές είναι προϊόν ομόφωνων αποφάσεών μας και μάλιστα με την συμμετοχή όλων των παρατάξεων που δρουν στον χώρο μας.
          Προσπάθησαν να μας κατηγορήσουν ότι όλα αυτά τα κάνουμε γιατί θέλουμε να κάνουμε συνδιοίκηση, την μόνιμη καραμέλα Σερεμέτη………………
      - αν είναι δυνατόν…..να θέλουμε να ταυτιστούμε μ΄ αυτές τις απαράδεκτες και προκλητικές πρακτικές Σερεμέτη…..
        - αν είναι δυνατόν να επιδιώκουμε να ταυτιστούμε με την αφερεγγυότητα Σερεμέτη και τα ψέματα του Θόδωρου Σερ….
        - αν είναι δυνατόν να επιδιώκουμε να ταυτιστούμε με την εχθρότητα του Σερεμέτη απέναντι στους Συναδέλφους μας και τον διαχωρισμό τους σε υμνούντες αυτόν και όχι..
           Έλεος κύριοι συντάκτες …
συνδιοικούντες εμείς με την μεγάλη μας διαδρομή του σημαντικότατου έργου και της μεγάλης προσφοράς, με τον ¨ανύπαρκτο¨ και ελλιπέστατο Διοικητικά……….
              αν είναι δυνατόν….
       Για να μην είμαστε ισοπεδωτικοί στην ανακοίνωση τους λένε και μια αλήθεια Λένε ότι δεν θα επιτρέψουν την έκδοση των ημερήσιων αποφάσεων λόγω της προεκλογικής περιόδου. Πράγματι δεν έδωσαν και δεν θα εκδώσουν τις σχετικές ημερήσιες, όχι γιατί τελούν υπό κατάληψη, αλλά γιατί τις κατάργησαν και αυτές με την χθεσινή τους πρακτική, όπου με πρωτόγνωρες μεθόδους και δικτατορικές πρακτικές, συνεπικουρούμενοι και με τον δούρειο ίππο της Νοσηλευτικής, μέσω των προγραμμάτων υπηρεσίας επεδίωξαν ετσιθελικά την εφαρμογή των παράνομων αποφάσεων του Διοικητή, με αντάλλαγμα σαφώς την θέση της Διευθύντριας.
        Ντροπή και αίσχος λοιπόν στο ντουέτο της συμφωνίας,  Σερεμέτη και Παπαναγοπούλου, στους ανθρώπους που ισοπέδωσαν τα πάντα, όλα εκείνες τις κείμενες διατάξεις και διαδικασίες που χρόνια εφαρμόζονται, σ΄ αυτού του είδους τις περιπτώσεις…..
                  ¨Άξιοι¨ και οι δυό σας  τις θέσεις σας…. μπράβο για τις υπηρεσίες σας.
        Απέναντι σε όλες αυτές τις πρωτόγνωρες και παράνομες εξελίξεις, τις ψευδέστατες και συκοφαντικές ανακοινώσεις της 6ης Υ.Πε, δεν μας απομένει τίποτε άλλο, πέρα από την συνέχιση του αγώνα και την προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη.
                        Συνεχίζουμε, με βάσει και την απόφαση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, τις ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. Έναν αγώνα που σαφώς δεν θα επιτρέψει πλέον να κάνει χρέη Διοικητή, ο απερίγραπτος εχθρός των Εργαζομένων, την είσοδο στο Νοσοκομείο αυτού του καταστροφέα της ιεραρχίας και της νομιμότητας, του ανθρώπου που από τότε που ήλθε στο Νοσοκομείο δεν κάνει τίποτε άλλο από το να καταπατά τους Νόμους, αυτού   που ακούει στο όνομα Σερεμέτης, ούτε βεβαίως στον Δούρειο ίππο της Νοσηλευτικής για τον οποίο αναρωτιόμαστε πως μετά από όλα αυτά θα αντικρύσει τους Συναδέλφους και θα συνεργαστεί μαζί τους, συνεχίζοντας την αυταρχική συμπεριφορά της  και την πρακτική τρομοκράτησης…πως;

Δεν υπάρχουν σχόλια: