Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Η απάντησή μας σε όσα ειπώθηκαν για το ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ στον ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ.

             Πάρα πολλές φορές έχουμε αναδείξει τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας και ιδιαιτέρως των τμημάτων εκείνων που έχουν εγκαταλειφθεί, που υπολειτουργούν ή αν το θέλετε λειτουργούν χάριν των προσπαθειών που καταβάλλουν οι εναπομείναντες σ΄ αυτά, όπως η περίπτωση του ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΚΟΥ, του ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ κλπ άλλων τμημάτων και υπηρεσιών.
        Σε ότι αφορά το Γαστρεντερολογικό, που λόγω των προβλημάτων του,   αυτήν την περίοδο είναι στην επικαιρότητα, εκείνο που μπορούμε να πούμε εμείς, είναι ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου και της 6ης Υ.Πε, δεν είναι άμοιροι ευθυνών.
         Η Διοίκηση και προσωπικά ο Σερεμέτης, αλλά και η Νοσηλευτική Διεύθυνση με την εχθρική της στάση απέναντι στους εκεί Συναδέλφους Εργαζόμενους, ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι αυτό το τμήμα, το γαστρεντερολογικό τμήμα του Νοσοκομείου μας.
            Αν και είναι ένα τμήμα που προσφέρει σημαντικό έργο, ένα τμήμα με προϋποθέσεις και σοβαρές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης, η Διοίκηση ποτέ δεν έφερε μια πρόταση στήριξής του και καλύτερης λειτουργίας του, ούτε περαιτέρω ανάπτυξης του που είναι αναγκαία και απαραίτητη, γιατί διακαής πόθος τους ήταν και είναι  η υπολειτουργία του και μέσω αυτής η διευκόλυνση της κατάργησης του. 
         Δύο ολόκληρα χρόνια μιλάμε για την στελέχωσή του και την λειτουργία του, όπως όλα τα αντίστοιχα τμήματα των Νοσοκομείων της χώρας μας και δυστυχώς ο Σερεμέτης και η Νοσηλευτική Διευθύντρια περί άλλων τυρβάζουν, διεκδικώντας πανελλαδική πρωτοτυπία στις απαράδεκτες και προκλητικότατες πρακτικές τους.
           Γι΄ αυτόν τον λόγο και όχι μόνον, μας προκαλούν ιδιαίτερα, οι τελευταίες σχετικές δηλώσεις Σερεμέτη στον τοπικό τύπο, όπου ακόμη μια φορά εφαρμόζοντας την συνήθη πρακτική του, προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του, ψευδόμενος βεβαίως ασυστόλως.
           Με περίσσεια θράσους ο Κος Σερεμέτης, για ένα χρόνιο πρόβλημα του γαστρεντερολογικού, που είναι η  αδυναμία ενίσχυσής του με έναν Ιατρό και όχι μόνον, φθάνει στο έσχατο σημείο να λέει ότι φταίνε οι κινητοποιήσεις των Εργαζόμενων, οι κινητοποιήσεις των δύο τελευταίων ημερών, την στιγμή που δύο ολόκληρα χρόνια αδιαφορούν γι΄ αυτά και αυτός, αλλά και η 6η Υ.Πε, που στελεχώνει με άνισους όρους τον ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑ και που δεν συνετίζει τον Κον Σερεμέτη για τις πρακτικές του, που ήδη γνωρίζουν, απέναντι στον έν λόγο τμήμα.
         Με αφορμή αυτήν την απαράδεκτη πρόκληση Σερεμέτη, να πούμε ότι τις κινητοποιήσεις αυτών των ημερών που δεν ήταν επιλογή μας, τις έφερε η αδιαλλαξία του ιδίου προσωπικά, οι παράνομες προσωπικές επιλογές του, που δυστυχώς τις βάζει πάνω και από την λειτουργία του Νοσοκομείου. Μια λειτουργία που εμείς διαφυλάττουμε, ακόμη και τώρα που βρισκόμαστε σε κινητοποιήσεις, δεδομένου ότι διευκολύνουμε σε όποια περίπτωση χρειάζεται, απόντος βεβαίως του Διοικητή που με αφορμή την κατάληψη των Γραφείων του, περνοδιαβαίνει στα τμήματα του Νοσοκομείου, συκοφαντώντας μας, όπως με περίσσεια θράσους κάνει και μέσω του τοπικού τύπου και μάλιστα ψευδόμενος.
                                                             ………………………………..

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια: