Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ οι ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ των ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ για την ΧΟΡΗΓΙΑ ΝΙΑΡΧΟΥ.

       Τα   προβλήματα που παρουσιάστηκαν   στο ΠΠΝΡίου, με την εξαίρεση αρκετών Συναδέλφων από την χορηγία του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, είναι υπαρκτά και στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας, όπου η Διοίκηση αφαίρεσε από την αρχική λίστα αρκετούς Συναδέλφους, χωρίς καμία μα καμία απολύτως ενημέρωση-συζήτηση με εμάς τους εκπροσώπους τους, που είχαμε παρέμβει για να συμπεριληφθούν γι΄ αυτήν την χορηγία όλοι όσοι είχαν εμπλακεί στα του κορονοϊού.
Με αποτέλεσμα
      Να μην ξέρει κανένας, με ποιου την απόφαση έγιναν όλα αυτά τα απερίγραπτα, ποιοί και με ποια κριτήρια αφαιρέθηκαν από την αρχική λίστα, ποιοι εισηγήθηκαν και ποιοι αποφάσισαν και πολλά άλλα που ενισχύουν την αδιαφάνεια κάτι που υφίσταται σε πάρα πολλούς τομείς στο Νοσοκομείο μας, αλλά και τίς κινήσεις παραγκωνισμού του Σωματείου μας και όχι μόνον, από την Διοίκηση, που θέλει να μην το ενημερώνει, να μην συναντάται και να μην συζητά μαζί του, παρά την σχετική υποχρέωσή του.
        Όλα αυτά λοιπόν τα ζητήματα, ο αποκλεισμός Συναδέλφων από την χορηγία αλλά και η απαράδεκτη στάση της Διοίκησης κλπ άλλα ζητήματα,  θα μας απασχολήσουν στην επικείμενη συνεδρίαση μας, την Τετάρτη 24/6/2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια: