Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Παρέμβαση του Σωματείου μας για τον Ψηφιακό Εκσυγχρονισμό των Υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας για την Βέλτιστη Εξυπηρέτηση των Εργαζομένων

Αριθμ. Πρωτ:……139. ΠΡΟΣ:-Διοίκηση Γ.Ν. Πατρών

Πάτρα……….13.10.23. ΚΟΙΝ:-Διοικητικό Διευθυντή

                                            -Τμήμα Διαχ/σης Ανθρ/νου Δυναμικού

                                                  - Γρ. Μισθοδοσίας

Παρατηρείται αρκετά συχνά το φαινόμενο, εργαζόμενοι να έρχονται αντιμέτωποι με περικοπή του μισθού τους εξαιτίας ποικίλων παραγόντων, όπως αναρρωτικές άδειες, οικογενειακά επιδόματα, και ακόμη και από ανθρώπινο λάθος.

 

Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, κάλλιστα θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους ζητήματα, κάνοντας χρήση ανάλογων εφαρμογών, που θα μπορούσαν να εντοπίζουν έγκαιρα τέτοια φαινόμενα και να ειδοποιούν άμεσα τους εργαζόμενους, όπως συμβαίνει σε άλλες υπηρεσίες.

 

Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν και οι εργαζόμενοι να έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται άμεσα και να προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έτσι ώστε να μην έρχονται αντιμέτωποι με τη διαδικασία των αχρεωστήτως καταβληθέντων και της περικοπής μισθού.

 

Καλούμε τη Διοίκηση και την Υπηρεσία μας να προχωρήσει σε διαδικασίες απόκτησης και εγκατάστασης ανάλογης εφαρμογής, έτσι ώστε να αποφεύγονται δυσμενείς διαδικασίες για τους εργαζόμενους. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΣΤΕΛΛΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ        ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: