Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Προβλήματα Γρ. Προμηθειών.

           Στη Συνάντηση πού είχαμε, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/7/11, με τους Συναδέλφους Εργαζόμενους στο Γρ. Προμηθειών, με αφορμή την ΑΝΑΣΤΟΛΗ των Κανονικών τους Αδειών, μέτρο που μας βρίσκει ριζικά αντίθετους 
        Στη Συζήτηση πού έγινε παρουσία όλων
Διαπιστώσαμε πλήθος προβλημάτων στον συγκεκριμένο χώρο, προβλήματα πού έχουν φέρει πάρα πολύ πίσω τους διαγωνισμούς και τους Συναδέλφους μας να εργάζονται κάτω από το άγχος και την πίεση, προκειμένου να ανταποκριθούν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, στις υποχρεώσεις του Γραφείου.

  • Η Αλλαγή της σχετικής Νομοθεσίας η πολυπλοκότητά του και οι χρονοβόρες διαδικασίες.
  • Η μη έγκαιρη ανταπόκριση των συμμετεχόντων στις σχετικές επιτροπές.
  • Η στελέχωση του Γραφείου, πού αντιμετωπίζεται δυστυχώς ως ένα κοινό Γραφείο με τις πάμπολες μετακινήσεις
Έφεραν τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα, τόσο στη λειτουργία του τμήματος, όσο και στις καθυστερήσεις των διαγωνισμών, αλλά και τις εξωσυμβατικές παραγγελίες και βεβαίως την δίκαιη αγανάκτηση των Συναδέλφων μας.
Για να ξεμπλοκαριστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση, εκτιμούμε ότι το συγκεκριμένο γραφείο θα πρέπει να στελεχωθεί με 12 άτομα, εί δυνατόν γνώστες του αντικειμένου, ή άτομα με διάθεση και θέληση αλλά και προοπτική να μάθουν το αντικείμενο, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί με τα νέα δεδομένα.
Επίσης αυστηρή παρέμβαση για την σωστή και έγκαιρη λειτουργία των επιτροπών και βεβαίως σ΄ όλους τους συμμετέχοντες σ΄ αυτές και ειδικά στους Ιατρούς να ανταποκρίνονται στις σχετικές υποχρεώσεις τους.
           Για το σκοπό αυτό ζητάμε
ΑΜΕΣΑ μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιούλη, με πρωτοβουλία της Δκσης και βεβαίως παρουσία μας, ΣΥΣΚΕΨΗ Διευθυντικών και Προϊσταμένων Αρχών, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε το προαναφερόμενο πρόβλημα.
Σε ότι αφορά δε την χορήγηση των Κανονικών Αδειών, εξυπακούεται ή άρση άμεσα της παράνομης αναστολής αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: