Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τα ΛΑΘΗ και οι ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ στον ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του ΝΟΣOΚΟΜΕΙΟΥ.

         Σε ότι αφορά τον νέο Οργανισμό του Νοσοκομείου μας, αυτόν πού δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και του οποίου ανέστειλε  ήδη την  εφαρμογή ο Υπ. Υγείας, διαβάζοντάς τον και συγκρίνοντάς τον με το σχέδιο-απόφαση-πρόταση πού είχε σταλλεί από το Νοσοκομείο μας, βλέπουμε  τα παρακάτω:
     - Η Υποδιεύθυνση Οικονομικού να  ενσωματώνεται στην 
        υποδιεύθυνση Διοικητικού.
     - Κατάργηση του τομέα της Δημόσιας Υγείας, του 
        Νεφρολογικού τμήματος, του Νεογνικού, του 
        Νευρολογικού, του  Παθολογοανατομικού, του 
        Κυτταρολογικού και του τμήματος  εκπαίδευσης 
        στη Νοσηλευτική.
     - Η Διευθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας να  γίνεται 
        Υποδιεύθυνση στη Διοικητική Υπηρεσία.
     - Το Γναθοχειρουργικό  να ενσωματώνεται στην ΩΡΛ.
          Εκτός από τα προαναφερόμενα βλέπουμε αρκετές αλλαγές και στις Οργανικές  μας Θέσεις. Πέρα από την κατάργηση των ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ, έχουμε και τις παρακάτω αλλαγές:
     -Μειωμένες κατά μία οργανική θέση οι κατηγορίες, ΠΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΔΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΩΝ, ΔΕ ΜΑΓΕΙΡΩΝ και ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
     - Μειωμένες κατά 4 οι θέσεις της ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, κατά 10 της ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ και κατά 11 οι θέσεις της ΔΕ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ, εν αντιθέσει με τις θέσεις ΤΕ ΜΑΙΩΝ που είναι αυξημένες κατά 5. 
     - Στη Διοκητική Υπηρεσία επίσης έχουμε μειωμένες κατά 2 τις θέσεις  της ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, κατά 6 της ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ, κατά 5 της ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ και   κατά 5 της ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ, εν αντιθέσει με τις θέσεις της ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ Η/Υ πού είναι αυξημένες κατά 2 θέσεις.
     - Στη Τεχνική Υπηρεσία έχουμε μειωμένες  κατά 2 θέσεις  την κατηγορία ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, εν αντιθέσει με την ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ που είναι αυξημένη κατά 3 θέσεις, ενώ μειωμένες κατά 18 είναι οι υπόλοιπες θέσεις της κατηγορίας ΔΕ. 
     - Μειωμένες κατά 5 είναι οι θέσεις στην  ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, κατά 12 στην ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, κατά 33 στην ΥΕ ΕΣΤΙΑΣΗΣ και κατά 6 στην ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ.
     - Μειωμένες κατά 2 οι θέσεις στην ΤΕ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ, επίσης κατά 2 στην ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, εν αντιθέσει με  την ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ-ΕΜΦΑΝΙΣΤΩΝ πού είναι αυξημένη κατά 2 θέσεις, της ΠΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ πού επίσης είναι αυξημένη κατά 7 θέσεις και της ΤΕ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ πού επίσης είναι αυξημένη κατά 16 θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: