Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Συνάντηση Σωματείου με Διοικητή Νοσοκομείου.

         Την ΤΡΙΤΗ 15/5/12, το Δ.Σ του Σωματείου μας  συναντήθηκε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου.
        Η συνάντηση αυτή, όπου από πλευράς Σωματείου συμμετείχαν οι Πετρόπουλος, Γιαννόπουλος, Σουγλέρης, Λάππας, Αγγελακοπούλου, Μαυρίκη και Πανούτσος, έγινε σε δύο φάσεις.
         Η μεν πρώτη αφορούσε τα προβλήματα του κλάδου των ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΩΝ, του κλάδου πού μετά τις πάρα πολλές συνταξιοδοτήσεις έχει μείνει με 10 Εργαζόμενους στους οποίους οφείλονται 714 ημέρες αδειών και ρεπό, του κλάδου που τείνει σε αφανισμό με τις επικείμενες συνταξιοδοτήσεις.
          Σ αυτή λοιπόν την συνάντηση το Δ.Σ του Σωματείου μας και οι παριστάμενοι  Συνάδελφοι Τραπεζοκόμοι, ζήτησαν από τον Διοικητή λύσεις στα παρακάτω προβλήματα:
          - Την άμεση ενίσχυση του κλάδου τους με προσωπικό, 
            είτε μέσω νέων προσλήψεων είτε μέσω μετακινήσεων, 
             μετατάξεων, ΟΑΕΔ, Σχολή μαθητείας, κοινωνικής
             εργασίας  κλπ άλλων διαδικασιών.
          - Την άμεση χορήγηση των οφειλόμενων  αδειών και
             ρεπό.
          - Την απαλλαγή τους από τις πρόσθετες εργασίας πού 
             κάνουν και ιδιαιτέρως από το Γαλακτοκομείο.
          - Τον επαναπροσδιορισμό της απογευματινής βάρδιας   
             τους στις ώρες 12:30 – 20:30.
          Η δεύτερη φάση, στην οποία συμμετείχαν  επιπλέον η Διοικητική Διευθύντρια, ή Διευθύντρια Νοσηλευτικής, οι Υποδιευθυντές Διοικητικού και Οικονομικού και ό Προϊστάμενος  οικονομικών, το Σωματείο μας έθεσε τα παρακάτω ζητήματα:
          - Ζητήσαμε να έλθουν στην αμέσως επόμενη πρώτη Συνεδρίαση της Διοίκησης τα προβλήματα των Τραπεζοκόμων, των Τραυματιοφορέων, των Βοηθών Θαλάμων, της Ασφάλειας και των Θυρωρών.
          - Ζητήσαμε την χορήγηση της ειδικής άδειας των 10 ημερών στους Εργαζόμενους των Τ.Ε.Π και της Μονάδας AIDS.
         - Ζητήσαμε άμεσα και μάλιστα από την επόμενη μισθοδοσία μας, την χορήγηση των κλιμακίων σε όσους Συναδέλφους πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις μετά την κατάταξή τους στο νέο Μισθολόγιο.
          -  Ζητήσαμε άμεσα την κίνηση καταβολής των ΑΡΓΙΩΝ-ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ του Μάρτη, ή οποία δρομολογήθηκε για την 10/6, καθώς επίσης και την εύρεση τρόπου-πόρων για την καταβολή των οφειλόμενων του Δεκ 2011.
          - Ζητήσαμε την εξέταση της απογευματινής λειτουργίας πού πάει να επιβληθεί στο Φαρμακείο για τα χημειοθεραπευτικά φάρμακα, πρόβλημα πού παραπέμφθηκε στην  επιτροπή πού συγκροτήθηκε γι΄ αυτό τον σκοπό και απαρτίζεται  από την Διοικητική Διευθύντρια, την Διευθύντρια του Φαρμακείου και την Αγγελακοπούλου Νάνσυ ως εκπρόσωπο του Σωματείου και Εργαζόμενη στο χώρο.
         - Τέλος ζητήσαμε εξηγήσεις και παράλληλα παρεμβάσεις για το πρόβλημα πού παρατηρείται με τις ελλείψεις υλικών, όπου διαπιστώσαμε ότι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά λειτουργικό των υπηρεσιών μας, για τις οποίες ακολούθησε μεγάλη και πολύωρη συζήτηση για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: