Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Επιστολή - Παρέμβαση του Σωματείου μας για τον Οργανισμό.

Πάτρα………...........18.5.12.         ΠΡΟΣ: - ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ- 
Αριθμ. Πρωτ:……...........85.                    - Δκτή 6ης Υ.ΠΕ.
                                                                     - ΔΚΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

          O Nέος οργανισμός του Νοσοκομείου, αυτός πού δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ. 1155/Τεύχος Δεύτερο/10.4.12, είναι γεγονός ότι είναι ένας οργανισμός προϊόν της οικονομικής κρίσης και όχι των αναγκών της περιοχής μας.
           Σ΄ αυτόν λοιπόν τον οργανισμό, υπάρχουν πάρα πολλά ¨ΛΑΘΗ και ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ¨ έναντι αυτού πού εστάλη από το Νοσοκομείο, λάθη και παραλήψεις που θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.
          ΖΗΤΑΜΕ λοιπόν ΑΜΕΣΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ αυτού του δημοσιευμένου Οργανισμού, έτσι ώστε να συμπεριληφθούν σ΄ αυτόν όλα όσα περιλαμβάνει η απόφαση – πρόταση που είχε σταλεί από το Νοσοκομείο.
        Επίσης δοθείσης της ευκαιρίας, επανερχόμαστε ακόμη μια φορά στο αίτημα μας για ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ του Οργανισμού του Νοσοκομείου μας στα πλαίσια του προηγούμενου οργανισμού των 550 κλινών.
           Οι ανάγκες της περιοχής μας δεν μπορούν να καλυφθούν με κλίνες λιγότερες των 500, πολύ δε περισσότερο ούτε με τις 400 κλίνες πού σήμερα προβλέπονται στον νέο οργανισμό, ειδικά αυτήν την περίοδο που λόγω και της οικονομικής κρίσης ολοένα και πιο πολλοί πολίτες προτιμούν τα Δημόσια Νοσοκομεία.
                        ...........................................
         Σχετική μ΄ αυτό το θέμα και η Επιστολή - Παρέμβαση της ΠΟΕΔΗΝ, την οποία μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.poedhn.gr/upload/art627.doc

Δεν υπάρχουν σχόλια: