Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αποφάσεις στην 13η/12 Συνεδρίαση Δ.Σ Νοσοκομείου.

          Στην προχθεσινή (22/5/12) συνεδρίαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, εκτός από την έγκριση όλων των Οικονομικών θεμάτων της συγκεκριμένης πρόσκλησης (διαβάστε την κάνοντας κλίκ στον σύνδεσμο https://acrobat.com/#d=2ChtqBVwkAWlefjfF*txUw ) και του ενός από τα τρία Διοικητικά, αυτό πού είχε να κάνει με την διόρθωση της βαθμολογίας Ιατρού της Χειρουργικής, είχαμε την συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω εκτός ημερήσιας διάταξης θεμάτων.
         Συγκεκριμένα μετά από παρέμβαση του Εκπροσώπου των Εργαζόμενων Κώστα Πετρόπουλου, τέθηκαν και συζητήθηκαν εκτός ημερησίας τα παρακάτω θέματα:
        - Τα ¨Λάθη και οι Παραλήψεις¨ στον Οργανισμό του Νοσοκομείου, όπου πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για να ζητήσουμε την διόρθωσή του και να συμπεριληφθούν σ΄ αυτόν όλα όσα έχουν παραληφθεί, να εγκριθεί  να δημοσιευτεί και να ισχύσουν όλα αυτά πού είχαμε προτείνει, που είχαμε στείλει ώς Νοσοκομείο.
         - Η  Λειτουργία του Διορόφου κτιρίου που βαίνει πρός την ολοκλήρωση, όπου πάρθηκε η απόφαση να ζητήσουμε απο Υπουργείο και ΥΠΕ κατ΄ επείγουσα  χρηματοδότηση με το ποσό των 400.000 Ευρώ, πίστωση άκρως απαραίτητη για την μεταστέγαση, εγκατάσταση και λειτουργία των υπηρεσιών πού θα μεταφερθούν εκεί. Για το σκοπό αυτό αποφασίσαμε να ζητήσουμε  επιχορήγηση από την Εθνική Τράπεζα.
         - Αμεσα κίνηση των διαδικασιών προκύρηξης διαγωνισμού, σχετικά με  την ανάδειξη της Τράπεζας πού θα συνεργάζεται το Νοσοκομείο.
         - Το κούρεμα των αποθεματικών μας, που καθιστά δύσκολη την λειτουργία μας και για τα οποία όπως ειπώθηκε υπάρχει δέσμευση για επιστροφή τους.
    - Η λειτουργία της Οφθαλμολογικής Κλινικής και ιδιαιτέρως των Διοικητικών μας υπηρεσιών, τις δυσκολίες λειτουργίας πού έχουμε στον συγκεκριμένο κλάδο λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε Προσωπικό.  
          Επίσης σ΄ αυτήν την συνεδρίαση, από το μέλος του Δ.Σ Δήμο Ντάγκα, μπήκε το ζήτημα του ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ. Η επαναδιαπραγμάτευση του ενοικίου για το υπόλοιπο διάστημα της σύμβασής του, πού λήγει την 31/12/12 και την κίνηση άμεσα των διαδικασιών προκύρηξης του διαγωνισμού για την μετά την 1/1/13 περίοδο. Αξίζει να τονίσουμε ότι με αφορμή αυτό το θέμα ό Εκπρόσωπος των Εργαζόμενων  ζήτησε την υλοποίηση παλαιότερης απόφασης του Δ.Σ, πού προβλέπει την ύπαρξη και λειτουργία δεύτερου κυλικείου στο χώρο του Νοσοκομείου,  του οποίου την λειτουργία  θα μπορούσαμε να την δούμε κάτω από την δικαιοδοσία του Σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: