Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Κάλεσμα Ν.Τ ΑΔΕΔΥ για 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

         Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα κλιμακώνουν τις αντιδράσεις ενάντια στη συνεχιζόμενη αντιλαϊκή, αντεργατική, αντικοινωνική και υφεσιακή πολιτική της Κυβέρνησης και της Τρόικας.
        Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένη την έλευση στην Ελλάδα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, απαντούμε με κινητοποιήσεις, κινητοποιήσεις  ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείται σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο με εντολές της κυρίας Μέρκελ και των Ευρωπαίων ηγετών.
        Γι’ αυτό το λόγο αύριο Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012, επεκτείνουμε την Παναττική Στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, σε όλες τις Υπηρεσίες του Δημοσίου στον Νομό μας,
                                       ΚΑΛΩΝΤΑΣ παράλληλα
όλα τα Συνδικάτα όλους τούς Εργαζόμενους, τους Ανεργους, τους Συνταξιούχους στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, που συνδιοργανώνουμε με το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ, στις 13:00 το μεσημέρι, στην Πλ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, μπροστά από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
        Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι και οι άνεργοι δεν αντέχουν άλλο την τιμωρητική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αντί να λύνει τα προβλήματα της χώρας, εξαθλιώνει την κοινωνία και βουλιάζει σε αδιέξοδα και ύφεση την οικονομία.
          Η πολιτική του μνημονίου, της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας, της πλήρους ισοπέδωσης της εργασίας, των απολύσεων και της ανεργίας, της δραματικής μείωσης εισοδημάτων, της ανατροπής των Εργασιακών και Ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, της διάλυσης της Υγείας της Παιδείας και του Κοινωνικού Κράτους, πρέπει να ανατραπεί.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: