Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Παρέμβαση του Σωματείου μας για τον Οργανισμό.

          O Nέος Οργανισμός του Νοσοκομείου μας που ήδη έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, ως γνωστόν, έχει πάρα πολλά ¨λάθη και παραλήψεις¨, όπως και πολλών άλλων Νοσοκομείων της χώρας.
         Γι' αυτά τα λάθη και παραλήψεις, υπάρχει παρέμβαση του Σωματείου μας, αλλά και σχετική απόφαση του Δ.Σ του Νοσοκομείου, πού ζητάει την επανεξέταση του Οργανισμού σε συγκεκριμένη κατεύθυνση και μάλιστα σχετική απόφαση-ανακοίνωση του αρμόδιου Υπουργού πού αναστέλλει την εφαρμογή αυτών όλων των νέων Οργανισμών.
        Παρ΄ όλα αυτά στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας υπάρχει Ιατρός, για τον οποίο είναι εντονότατη η ΟΡΓΗ και ο ΘΥΜΟΣ όλων μας, ο οποίος βλέποντας το δένδρο και όχι το δάσος, την δική του δηλ προσωπική εξέλιξη (αλήθεια ποιος σου εγγυάται κύριε .... τη θέση του ΔΝΤΗ στο ενοποιημένο τμήμα πού επιδιώκεις) χάριν της οποίας θέλει - επιδιώκει - πιέζει και απειλεί για την εφαρμογή αυτού του Οργανισμού, πού εάν και εφ΄ όσον εφαρμοστεί όπως είναι, θέτει εκτός λειτουργίας αρκετά Τμήματα-Υπηρεσίες-Κλίνες-Ιατρούς και Εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας, διεκδικώντας έτσι για όλα αυτά τα συμβαίνοντα πανελλαδική πρωτοτυπία
       Για το προαναφερόμενο πρόβλημα, μετά από σχετική παρέμβαση μας στον Διοικητή του Νοσοκομείου, ζητήσαμε να μην ενδώσει στις προαναφερόμενες πιέσεις του συγκεκριμένου Ιατρού, αλλά και οποιουδήποτε άλλου παράγοντα τολμήσει και επιχειρήσει την ίδια προαναφερόμενη πρακτική και να μην εφαρμόσει τον συγκεκριμένο οργανισμό, ζητώντας του παράλληλα άμεσα συγκεκριμένη σύσκεψη για να δούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτήν την προαναφερόμενη κατάσταση.
        ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον συγκεκριμένο Ιατρό αλλά και όποιον άλλον παράγοντα τολμήσει να λειτουργήσει στην ίδια την προαναφερόμενη απαράδεκτη κατεύθυνση.
       ΖΗΤΑΜΕ από το Υπουργείο ΑΜΕΣΑ την διευθέτηση του προαναφερόμενου προβλήματος, την επανεξέταση του Οργανισμού και την δημοσίευση του όπως τον έχει στείλει και ζητάει η Διοίκηση και οι φορείς του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: