Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Απόφαση της 2ης/30.1.2014 Συνεδρίασης του Δ.Σ του Σωματείου μας.

         Την ΠΕΜΠΤΗ 30/1/2014, συνεδρίασε  το Δ.Σ του Σωματείου μας, με θέμα τον ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του Δ.Σ, για την διετή θητεία του, για τα έτη 2012-2013.   
            Σ΄  αυτήν  την Συνεδρίαση, από την οποία  απουσίαζε  μόνον ο Παπαμήτρου  και στην οποία παραβρέθηκαν τα νέα μέλη του Δ.Σ, ΖΑΦΕΙΡΗ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ στη θέση του παραιτηθέντα λόγω Συνταξιοδότησης Αν. Γραμματέα ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ και ΤΟΜΠΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ στη θέση του μέλους ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ  που πρόωρα και ξαφνικά έφυγε από κοντά μας, είχαμε:
ü Κατ΄ αρχήν την εκλογή της ΜΑΥΡΙΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ στη θέση της κενής θέσης του Αν. Γραμματέα, όπως προαναφέρουμε, με 9 ψήφους  υπέρ (Συνδικαλιστική Αλλαγή-ΔΑΚΕ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ) και 3 λευκών της Ενωτικής Συσπείρωσης Υγειονομικών.
ü Στη συνέχεια την εισήγηση, εκ μέρους  του Προέδρου του Σωματείου μας, τόσο του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, απολογισμό που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί ( https://workspaces.acrobat.com/?d=Vpqy2tiEHf6nhiewj4sEZw),  όσο και του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, απολογισμό που μπορείτε επίσης  να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://workspaces.acrobat.com/?d=r946XB3cCTJa7uv5SCIFhw).
          Μετά από τις προαναφερόμενες εισηγήσεις, τις τοποθετήσεις των μελών και την σχετική διαλογική συζήτηση, είχαμε:
ü Την κατά πλειοψηφία έγκριση του Διοικητικού Απολογισμού με 9 ψήφους  υπέρ (Συνδικαλιστική Αλλαγή-ΔΑΚΕ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ)  και  3 κατά (Ενωτική Συσπείρωση Υγειονομικών).
ü Την κατά πλειοψηφία έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού με 8 ψήφους  υπέρ (Συνδικαλιστική Αλλαγή-ΔΑΚΕ και ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ), 1 παρών (Τόμπρος επειδή ως νέο μέλος δεν είχε γνώση)   και  3 Λευκών της Ενωτικής Συσπείρωσης Υγειονομικών, επειδή διαφωνούσαν με τον τρόπο έκδοσης του μηνιαίου Ενημερωτικού μας εντύπου.
ü Την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση προσδιορισμού της ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ του Σωματείου μας, αρχικά για την Τρίτη 4/2/14 και σε περίπτωση μη απαρτίας την 7/2/14. Σε περίπτωση νέας μη απαρτίας, οριστικά και τελεσίδικα την Τετάρτη 12/2/14 στις 9 πμ.
ü Την ΟΜΟΦΩΝΑ απόφαση προσδιορισμού,  για την 25η και 26η Φλεβάρη του 2014, της διεξαγωγής των ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ μας ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, για την ΑΝΑΔΕΙΞΗ νέου Δ.Σ, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπους για το επόμενο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ.
ü Την κάλυψη στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΤΩΝ και ΤΡΟΦΙΜΩΝ, που ζητήθηκε εκ των υστέρων, μετά την προαναγγελία δίωξής τους από τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου για την ΚΑΤΑΛΗΨΗ που έκαναν στο Γρ. Κινήσεως των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, διαμαρτυρόμενοι για τα χαράτσια στο χώρο της Υγείας, στηλιτεύοντας παράλληλα κατά πλειοψηφία την εκ μέρους τους απαράδεκτη και προκλητικότατη αγνόηση του Σωματείου μας, για την προαναφερόμενη κίνησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: