Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Ακόμη μια ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Σωματείου μας για τον Νομικό Σύμβουλο της 6ης Υ.Πε.

Αριθμ. Πρωτ:……........5.
Πάτρα………........7.1.14.   ΠΡΟΣ: Διοικητή 6ης Υ.Πε, Κον Κατσίβελλα Παν.     
 
        O Νομικός Σύμβουλος της 6ης Υ.Πε, όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις και προφορικά, συνεχίζει την Απαράδεκτη – προκλητική, την Ανεξήγητη και Αναρμόδια ΕΜΠΛΟΚΗ του στα Νοσοκομειακά Συνδικαλιστικά δρώμενα της περιοχής μας.
       Κατά παράβαση των διατάξεων του συνδικαλιστικού Νόμου (Ν. 1264/82), με τα αλλεπάλληλα εξώδικα του, ο συγκεκριμένος Νομικός Σύμβουλος, που δεν ξέρουμε εάν βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία τρομοκράτησης των Συνδικαλιστών, παρεμποδίζει την συνδικαλιστική μας δράση την απρόσκοπτη λειτουργία των Συνδικαλιστικών μας οργάνων.
     Επειδή αυτή του η πρακτική, όπως προαναφέρουμε συνεχίζεται και μάλιστα κατά προκλητικότατο τρόπο, εκτός από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας και σε όλα τα μέλη πλέον του Διοικητικού μας Συμβουλίου, ακόμη μια φορά ζητάμε συνάντηση μαζί σας, μια συνάντηση που θα πρέπει να προσδιοριστεί το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, παρουσία βεβαίως και του συγκεκριμένου Νομικού Συμβούλου.
        Στη συνάντηση μας αυτή, όπου θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ, της ΠΟΕΔΗΝ, του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Αχαΐας και των Σωματείων των Νοσοκομείων του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ και του ΠΠΝΡΙΟΥ, θέλουμε να δοθούν οι εξηγήσεις για τις προαναφερόμενες ενέργειες του Κου Λεπίδα, προτού χρειαστεί να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των αποφάσεων που ήδη έχουμε πάρει γι΄ αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ - την ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ συμπεριφορά - πρακτική και γενικά εμπλοκή του υπό την δικαιοδοσία σας Νομικού Συμβούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: