Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Η 6η Υ.Πε για την ΕΔΕ που διεξάγει, για να καλύψουν τα λάθη τους και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη..

        "Από την διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας εκδόθηκε το εξής δελτίο Τύπου: «Τον τελευταίο χρονικό διάστημα δημοσιεύονται αλλεπάλληλα κείμενα και ανακοινώσεις που έχουν σχέση με την ΕΔΕ που γίνεται από πλευράς της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας για την διερεύνηση των γεγονότων, που είχαν σχέση με την μεταφορά της σωρού νεκρού την 27η Ιουνίου του 2014 στο Νοσοκομείο Πατρών Αγιος Ανδρέας.
   Είναι προφανές ότι επιχειρείται να δημιουργηθεί παραπλανητική εικόνα των πραγματικών γεγονότων και επικλήσεις προφάσεων που δεν έχουν κανένα έρμα και καμία υπόσταση.
     Η Υγειονομική Περιφέρεια δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε αυτή την τακτική, παραβλέποντας ακόμα και τις όσες ψευδείς και κακοήθεις προσωπικές κατηγορίες προσάπτουν, αλλά και τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που ξεπερνούν κάθε όριο ανοχής.
     Υπάρχει απόλυτος σεβασμός εκ μέρους της Υγειονομικής Περιφέρειας τόσο στο συνδικαλιστικό κίνημα όσο και στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, αλλά «εξ οφίτσιο» ασυλία δεν μπορεί να έχει κανείς εργαζόμενος.
     Η ΕΔΕ έχει ολοκληρωθεί και ακολουθείται η νόμιμη διαδικασία.
     Εχει δε τηρηθεί πλήρως η νομιμότητα.
     Όταν ολοκληρωθεί όλη η προβλεπόμενη διαδικασία, θα παραδοθεί η ΕΔΕ στον Υπουργό Υγείας και στον Εισαγγελέα Εφετών και θα ενημερωθούν πλήρως οι πολίτες μας.
     Τέλος όσον αφορά την ΕΔΕ, που είναι σε εξέλιξη και έχει σχέση με την λειτουργία του Νοσοκομείου Παίδων «Καραμανδάνειο» ,αυτή γίνεται καθ΄ υπόδειξη του «Σώματος Επιθεωρητών -Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης» συνεπεία των αποτελεσμάτων από τον έλεγχο, που έκανε η ως άνω υπηρεσία».
...................................
Για τον απόλυτο σεβασμό της  6ης Υ.Πε, απέναντι στους νεκρούς, διαβάστε ένα σχετικό δημοσίευμα, κάνοντας κλί στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://dete.gr/articles/225860

Δεν υπάρχουν σχόλια: