Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Προσλήψεις στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

     Ο κ. Γρηγοράκος επανέλαβε τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας εργαζόμενος από τον χώρο της υγείας.
       Ειδικά για το νοσοκομείο Μεσολογγίου ανακοίνωσε την άμεση πρόσληψη πέντε μόνιμων γιατρών εντός του 2014, την επάνδρωση με επιπλέον επικουρικούς και με τρεις αποσπασμένους γιατρούς. Στη σύσκεψη ξεκαθαρίστηκε ότι θα υπάρξει άμεση κάλυψη με επικουρικό γιατρό του κενού στην καρδιολογική κλινική.
     Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Γρηγοράκος υπογράμμισε: «Η παρουσία μας εδώ σήμερα υποδηλώνει την έμπρακτη στήριξη μας στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Σήμερα παρουσία όλων των φορέων της περιοχής των 80.000 κατοίκων που εξυπηρετεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου δόθηκαν λύσεις στα βασικά προβλήματα. Θα ακολουθήσει στη συνέχεια περαιτέρω στήριξη».
     Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ευχαρίστησε δημόσια το προσωπικό του νοσοκομείου Μεσολογγίου για το έργο που επιτελείται στο ίδρυμα.
                       ..............................................................
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Ολα αυτά τα προαναφερόμενα έγιναν, μετά από έναν ενωμένο αγώνα των φορέων του Μεσολογγίου. Ας το δούν και άς προβληματιστούν και οι δικοί μας φορείς, που δυστυχώς παρακολουθούν έκ του μακρόθεν τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας, που τα έχουμε πάρει μόνοι μας στην πλάτη μας και τα παλεύουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: