Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Μια πρώτη απάντηση στην ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του Προέδρου του Σωματείου μας.

      Σε ότι αφορά την κατευθυνόμενη ΕΔΕ, που κακώς και αναρμοδίως διενεργήθηκε από την Υ.Πε, σε πρώτη φάση έχω να πω τα εξής:
    1. Kατ΄ αρχήν δεν υφίσταται τίποτε, απ΄ όλα αυτά που συνειδητά και εσκεμμένα και μάλιστα υπερδιογκωμένα, κύκλοι της 6ης Υ.Πε διαρρέουν στον τοπικό τύπο. Η όλη υπόθεση έχει να κάνει καθαρά και μόνον με την ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΩΞΗ και μόνον και αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα. H παραπληροφόρηση που διαρρέει στον τοπικό τύπο έχει σκοπό και στόχο να με πλήξει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ και να περιορίσει την συνδικαλιστική μου δράση και όχι μόνον, κατά παράβαση των διατάξεων του 1264/82.
    2. Η ΕΔΕ που διενεργήθηκε ήταν μονομερής και κατευθυνόμενη γιατί συνειδητά δεν άγγιξε καν το υπαρκτό πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από την εγκατάλειψη του Νοσοκομείου από οδηγούς, κάτι που συνεχίζεται και μέχρι σήμερα και βεβαίως από το ποιος έδωσε αυτήν την πρωτόγνωρη και απαράδεκτη εντολή της μεταφοράς, πού εμείς καταγγείλαμε και αυτό δεν το κάνουν τυχαία, γιατί μέσα στην ΕΔΕ υπάρχει η κατάθεση όπου ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου ομολογεί ότι έδωσε την εντολή κατόπιν συνεργασίας και συνεννόησης με τον Διοικητή της Υ.Πε τον Κον Κατσίβελλα. Άρα αντιλαμβάνεστε που θα έπρεπε να κινηθεί η σχετική διαδικασία και ποίοι θα έπρεπε να ήταν οι πραγματικοί κατηγορούμενοι. Γι΄ αυτό και η επιμονή μας η ΕΔΕ να διεξαγόταν από άλλο όργανο και να ρίξει το πραγματικό και άπλετο φως στην υπόθεση.
    3. Το πόρισμα της ΕΔΕ είναι προκατασκευασμένο και αυτό αποδεικνύεται από τις διαρροές σε συγκεκριμένη τοπική εφημερίδα, πολύ πριν ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων.
         Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων
και εκπρόσωπος των Εργαζόμενων στο Δ.Σ του Νοσοκομείου
             κ΄ Γενικός Σύμβουλος ΑΔΕΔΥ

            ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: