Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Ολοένα και πιό πολλές οι Επιθέσεις στα ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

        Πανικός επικράτησε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όταν οι συγγενείς της νεαρής που βρέθηκε κρεμασμένη  στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου επιτέθηκαν σε εργαζόμενο στο Νεκροτομείο.
        Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας ζητούσαν να δουν την νεκρή, ενώ αυτό δεν επιτρέπεται. Μετά την άρνηση του εργαζόμενου αυτοί εξοργίστηκαν, επιτέθηκαν στον υπάλληλο και  έγινε πανικός. Τελικά εκλήθη η ασφάλεια του νοσηλευτικού ιδρύματος προκειμένου να τους απομακρύνει.
         Εξοργισμένος με τη συμπεριφορά φίλων και συγγενών της νεαρής που αυτοκτόνησε νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης είναι και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Χαράλαμπος Μπονάνος. Μάλιστα ο κ. Μπονάνος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή κ. Αποστολόπουλο και, αφού του περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν στο χώρο του Νοσοκομείου, απαίτησε να συλληφθούν άμεσα οι υπαίτιοι.
         Η επίθεση των οικείων της άτυχης κοπέλας προς τον νεκροτόμο ήταν στην κυριολεξία δολοφονική αφού έγινε με κατσαβίδι και είχε ως αποτέλεσμα ο εργαζόμενος να βρίσκεται στον αξονικό τομογράφο με κρίσεις επιληψίας.
         Παράλληλα προκάλεσαν σημαντικές φθορές στον χώρο του νεκροτομείου, ενώ όπως σημειώνει ο κ. Μπονάνος η Αστυνομία δεν συνέλαβε τους υπευθύνους.

Αναδημοσίευση από το The Best.

Δεν υπάρχουν σχόλια: