Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή το ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΕ στην ΔΕΘ.

       Βάσει σχετικής απόφασης του Δ.Σ του Σωματείου μας, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ του Δ.Σ αποτελούμενη από τούς Πετρόπουλο Κώστα, Γιαννόπουλο Σπύρο, Πανούτσο Γιάννη και Σουγλέρη χρήστο, συμμετείχε στο μεγάλο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που έγινε από ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, στην ΔΕΘ (έκθεση Θεσσαλονίκης), το Σάββατο 6/9/14 στις 6 το απόγευμα, στην Πλατεία Αριστοτέλους, μπροστά από το Άγαλμα του Βενιζέλου και βεβαίως στην μεγαλειώδη πορεία που ακολούθησε στούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πρός τον χώρο της ΔΕΘ.
         Η προαναφερόμενη αντιπροσωπεία του Σωματείου μας συμμετείχε στο μεγάλο μπλόκ που είχαμε στήσει όλοι οι Νοσοκομειακοί μαζί, στο μπλόκ της ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ, εκφράζοντας μαζί με τούς υπόλοιπους διαδηλωτές την αντίθεσή μας στην ασκούμενη Κυβερνητική Πολιτική.
      Η προαναφερόμενη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ αλλά και η ΠΟΡΕΙΑ που ακολούθησε στούς δρόμους της Θεσσαλονίκης,ολοκληρώθηκαν χωρίς επεισόδια, λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου.
        Αξίζει να τονίσουμε ότι στα πλαίσια των προαναφερόμενων κινητοποιήσεων, τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν αρκετές επισκέψεις και Συνελεύσεις σε χώρους δουλειάς του Δημόσιου τομέα, τόσο από την ΑΔΕΔΥ, όσο και από την ΠΟΕΔΗΝ, αλλά και από άλλες Ομοσπονδίες.
     Επίσης παραχωρήθηκαν σχετικές ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ, τόσο από την ΑΔΕΔΥ,  όσο και από την ΓΣΕΕ. Στα πλαίσια αυτών των συνεντεύξεων, σας κοινοποιούμε παρακάτω ένα από τα κείμενα αναφοράς, κείμενο που μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://workspaces.acrobat.com/?d=5s1Ez6clrGMevqTGgw1hoA

 





Δεν υπάρχουν σχόλια: