Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Η χθεσινή 5ωρη ΣΤΑΣΗ και η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ στην Υ.Πε.

         Πραγματοποιήθηκε  χθες με επιτυχία η 5ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της ΠΟΕΔΗΝ στα όρια ευθύνης της 6ης Υ.Πε, αλλά και η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ έξω από την Υ.Πε, κινητοποιήσεις όπου ως γνωστόν συμμετείχε και το Σωματείο μας, οι Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ.
        Αυτή η κινητοποίηση,  όπου ως γνωστόν διεκδικούσαμε:
Επαρκή Στελέχωση και Χρηματοδότηση των Δημόσιων Μονάδων Υγείας της 6ης Υ.Πε και όχι μόνον, συνεπώς και του Νοσοκομείου μας, όπου οι ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ παίρνουν ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΕΞOΦΛΗΣΗ των δεδουλευμένων ΑΡΓΙΩΝ και ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ (Δεκέμβρης 2011 και Μάρτης 2012). Άμεσα ΚΑΛΥΨΗ των πρόσφατων περικοπών και όχι μόνον, που δεν διασφαλίζουν την πληρωμή του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη του 2014.
ü Ολοκλήρωση των ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ, χωρίς ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ και ΕΜΠΟΔΙΑ.
           και φυσικά την
- Ανάκληση όλων των ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ που έχουν ΑΣΚΗΘΕΙ σε Υπηρεσιακά και Συνδικαλιστικά Στελέχη και ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ από την 6η Υ.Πε του σημερινού Νομικού Συμβούλου.
Ξεκίνησε με την προσυγκέντρωση μας στην ΠΥΛΗ του Νοσοκομείου(10:30 πμ) και συνεχίστηκε με την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 12:30 έξω από την 6η Υ.Πε,  όπου μαζί με Συναδέλφους από άλλα Νοσοκομεία και φυσικά εκπροσώπους από ΠΟΕΔΗΝ και ΑΔΕΔΥ, κάναμε σχετική παράσταση στον Διοικητή της 6ης Υ.Πε τον Κον Στακιά.
               Μια Παράσταση - Συνάντηση, όπου άκουσον-άκουσον
για πρώτη φορά Διοικητής Υ.Πε, ήθελε να την κάνει παρουσία του  Νομικού Συμβούλου της 6ης Υ.Πε, του ανεκδιήγητου διώκτη των Εργαζόμενων.
                          Μια Παρουσία
που σαφώς δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή από κανέναν μας, γι΄ αυτό και η ΣΥΣΩΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μας για την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ του συγκεκριμένου ανεπιθύμητου κυρίου, μια απομάκρυνση που χρειάστηκε ακόμη και η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, για να επιτευχθεί
                   μια παρουσία όμως και μια εμμονή
που άφησε σε όλους μας πλείστα ερωτηματικά, για τούς σκοπούς και τούς στόχους που εξυπηρετούσε. Σκοπούς και στόχους  που δεν ξέρουμε άν είχαν να κάνουν, με  την ΑΔΥΝΑΜΙΑ, την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ αντιμετώπισης, η άλλους λόγους που κρατούσαν ΔΕΣΜΙΟ τον Νέο Διοικητή απέναντι στον Νομικό Σύμβουλο, όπως εκφράστηκε απ΄ όλους μας ενώπιων τους, η για λόγους τρομοκρατίας, το σύνηθες φαινόμενο πλέον στην 6η Υ.Πε, αν λάβουμε υπ΄ όψιν μας την προτροπή αυτού του Νομικού Συμβούλου στον Διοικητή της Υ.Πε για ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΩΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.  ΝΑΙ καλά ακούσατε, αυτό τόλμησε,  με περίσσεια θράσους, να προτείνει εναντίον μας και μάλιστα μπροστά μας ο προκλητικότατος αυτός Νομικός Σύμβουλος, δείχνοντας ακόμη μια φορά το μένος και την εμπάθειά του απέναντί μας, την οποία υιοθετεί δυστυχώς και ο Νέος Διοικητής της Υ.Πε, αναδεικνύοντας δυστυχώς τον εαυτό του κατώτερο των περιστάσεων και των ευθυνών που του ανατέθηκαν.  
                                         κατώτερος και ανεπαρκής
άν λάβουμε υπ΄ όψιν μας το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να μας δώσει καμία μα καμία απάντηση και λύση στα πλήρως τεκμηριωμένα ζητήματα που του θέσαμε
                                                 με αποτέλεσμα
την συνέχεια πλέον του αγώνα και φυσικά ακόμη πιο δυναμικά,  σε επίπεδο Υπουργείου και όχι μόνον, όπου πέρα από την απομάκρυνση του Κου Λεπίδα, θα ζητήσουμε και την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ πλέον και του Κου Στακιά, με αφορμή την χθεσινή του ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ-ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ- ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ και δυστυχώς ΔΕΣΜΙΑ παρουσία του και πρακτική του.
                                            ..........................................................................
........Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ και ΔΗΛΩΣΕΙΣ, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
http://achaianews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=56832:2014-11-20-17-16-08&catid=55:politics&Itemid=191

Δεν υπάρχουν σχόλια: