Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Στην Αθήνα το Περιφερειακό Συμβούλιο και το Σωματείο μας, για να ξεμπλοκάρουν οι εργασίες στο Νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» – Επικεφαλής ο Περιφερειάρχης.

eptaorofo ktirio agios andreas patratora
         Με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (όπως έχει προκύψει από τη συγχώνευση Ο.Σ.Κ. και ΔΕΠΑΝΟΜ), Ηρακλή Δρούλια, θα συναντηθούν ΑΥΡΙΟ Παρασκευή 7 Νοεμβρίου και ώρα 11 το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας οι επικεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και το Σωματείο των Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.
        Η συνάντηση προγραμματίστηκε μετά την παρότρυνση του Απ. Κατσιφάρα στη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης για το ΔΕΠΙΝ 2007-2013, κατά το οποίο ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε το Σώμα πως έχουν σταματήσει και πάλι οι εργασίες στο πολυώροφο κτίριο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην προλάβουν να ολοκληρωθούν στο χρονοδιάγραμμα που έχει δοθεί και έτσι να υπάρχει η πιθανότητα να χαθεί η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
         «Πρέπει όλοι μαζί να πιέσουμε για να ξεμπλοκάρει το έργο του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα. Είναι ένα έργο που πρέπει να γίνει για να αποσυμφορήσει τα νοσοκομεία ολόκληρης της Δυτικής Ελλάδας και κυρίως για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας» υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας τονίζοντας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της περασμένης Παρασκευής πως «αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι θα πρέπει να πάμε όλοι μαζί και συντεταγμένα, να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: