Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Aπάντηση του Σωματείου μας στις Δηλώσεις ΣΤΑΚΙΑ.

           Εκτός τόπου και χρόνου απ΄ ότι φαίνεται ο Κος Στακιάς, με τις σημερινές  εμπρηστικές και με χροιά μαύρης προπαγάνδας δηλώσεις του, όπου δυστυχώς μίλησε ως Κατσίβελλας σε τοπική εφημερίδα, η οποία σημειωτέον συνεχίζει να ενημερώνεται μονομερώς και κατ΄ επέκταση να προωθεί δυστυχώς αντίστοιχη πληροφόρηση στο αναγνωστικό της κοινό, που δεν απηχεί στην πραγματικότητα, όπως έχει αποδειχθεί εξάλλου και  κατά το παρελθόν.
        Οι Συνδικαλιστές, που παραβρέθηκαν χθες στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στην 6η Υ.Πε, που η σύνθεσή τους πιστεύουμε ότι συνειδητά απεκρύβη, ουδέποτε έθεσαν στον Κον Στακιά ζητήματα ΑΣΥΛΙΑΣ των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ
                                  ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ  ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ
ΣΕΒΑΣΜΟ στους ΑΓΩΝΕΣ και την ΔΡΑΣΗ τους. Αγώνες και δράση  που δεν έχουν να κάνουν με τίποτε άλλο, παρά μόνον, τόσο με την ανάδειξη των προβλημάτων προς όφελος των πολιτών, όσο  και δυστυχώς με την σοβαρή και επικίνδυνη ανεπάρκειά τους  που δεν τα αντιμετωπίζει και δυστυχώς τα συντηρεί.
       Απαίτησαν να σταματήσει αμέσως η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ εμπλοκή τους, ως  έχουν υποχρέωση βάσει των διατάξεων του Ν. 1264/82, σε ζητήματα που άπτονται της ΣΥΝΔΙΑΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗΣ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
       Ζήτησαν να  πάρει πίσω, η σημερινή Διοίκηση της Υ.Πε, όλες αυτές τις διώξεις, που ξεκίνησαν και εφαρμόστηκαν από την περίοδο Κατσίβελλα στον τόπο μας, διώξεις που έχουν να κάνουν καθαρά με Συνδικαλιστική πρακτική, την οποία συνειδητά και παρανόμως την συγχέουν με την υπαλληλική ιδιότητα των Συνδικαλιστών.
           Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση, πως όσο και  αν το προσπαθήσουν, τόσο ο Κος Στακιάς που θα περιμέναμε να δείξει άλλο πρόσωπο και όχι αυτό του δέσμιου του παρελθόντος, όσο και οποιοσδήποτε άλλος παράγοντας, με τις διάφορες μεθοδεύσεις τους και με την ποινικοποίηση της Συνδικαλιστικής μας δράσης, δεν θα πετύχουν ούτε  την φίμωση μας, ούτε την υποστολή της σημαίας. Δεν θα πετύχουν το σταμάτημα των αγώνων μας που έχουν να κάνουν, καθαρά και μόνον, με την ανάδειξη και την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πολίτες.
            Για όλα αυτά τα λεγόμενα, για όλες αυτές τις πρακτικές  και συμπεριφορές, τον λόγο θα έχει πλέον η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, όπου θα απευθυνθούμε πλέον ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: