Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Ευφυές το πρωταπριλιάτικο ψέμα του Σωματείου "Ιπποκράτης".

          Για άλλη μία φορά τήρησαν το έθιμο της ημέρας το εργαζόμενοι του ΓΚΝ Πατρών ο "Άγιος Ανδρέας", οι οποίοιεξέδωσαν μία  ανακοίνωση που  μιλούν για ικανοποίηση των πρώτων αιτημάτων τους, από το υπουργείο!!!
         "Οι πρώτοι τυχεροί της κατάργησης των μνημονίων, που είχε δεσμευτεί και ήδη έπραξε η Κυβέρνηση, είναι οι Νοσοκομειακοί Υπάλληλοι οι οποίοι μετά και την θετική παρέμβαση του Υπουργού Υγείας, στον Υπουργό των Οικονομικών, πέτυχαν:
  • Την σταδιακή καταβολή του επιδόματος των 176 Ευρώ (10 Δόσεις), του επιδόματος που διεκδικούσαμε Δικαστικώς, δεδομένου ότι είμασταν οι μόνοι που δεν το έχουμε πάρει.
  • Την επαναφορά των μισθών μας στην προ μνημονίου κατάσταση, λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου μας.
ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ επίσης λόγω της ιδιαιτερότητας μας:
  • Από 1/6/15 επαναφορά της επταμισάωρης καθημερινής πενθήμερης εργασίας και 5 χρόνια νωρίτερα στην Σύνταξη, όπως διεκδικούσε το Υγειονομικό Συνδικαλιστικό Κίνημα.
  • Από 1/1/16 καταβολή  επιτέλους του Ανθυγιεινού επιδόματος σε όλο το Νοσηλευτικό Προσωπικό.
  •  Όλα αυτά  θα μπούν υπό μορφή τροπολογίας στο Νομοσχέδιο Κατρούγκαλου, που είναι ήδη στη Βουλή, μετά από παρέμβαση του Πρωθυπουργού στην Πρόεδρο της Βουλής.
         Μετά απ΄ αυτήν την εξέλιξη, για την οποία είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΝΜΕΝΟΙ, ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ την προγραμματισμένη Κινητοποίησή μας, για τις Αργίες και τα Νυκτερινά που δεν έχουμε πληρωθεί από την 1/1/2015."
Αναδημοσίευση από PatrawTimes
                              ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
.......Διαβάστε άλλα σχετικά δημοσιεύματα, κάνοντας κλικ στους Συνδέσμους που ακολουθούν:

Δεν υπάρχουν σχόλια: