Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικά με τις ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΡΓΙΕΣ-ΝΥΚΤΕΣ των ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.

         Παρά τις εκάστοτε επικοινωνιακού χαρακτήρα κυβερνητικές εξαγγελίες της απελθούσας συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι Εργαζόμενοι στα ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ του Νομού μας, παρά τις πάμπολλες παρεμβάσεις μας, παραμένουν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ  για τις ΑΡΓΙΕΣ και τα ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ ολόκληρου του 2015, τις αργίες-νύκτες που υποχρεωτικά τους επιβάλλονται να εργάζονται για την 24ωρη εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Υγείας.

          Παρά τις εκάστοτε και μάλιστα πάμπολλες πιέσεις και παρεμβάσεις μας, όπου παίρναμε τις σχετικές διαβεβαιώσεις, η 6η Υ.Πε που έχει την σχετική ευθύνη και είναι η υπηρεσία καταβολής αυτών των  αποδοχών, δεν έχει ανταποκριθεί σ΄ αυτό το πρόβλημα, ένα πρόβλημα  που κάποτε, αξίζει να το επισημάνουμε,  το θεωρούσαμε αυτονόητο και που δεν χρειαζόταν καθόλου-μα καθόλου η δική μας σχετική συνδικαλιστική παρέμβαση.

      Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος, που ξεπέρασε κάθε όριο υπομονής και ανοχής, μετά τις πάμπολλες όπως προαναφέρουμε πιέσεις και παρεμβάσεις και την πρωτόγνωρη  9άμηνη καθυστέρηση που παρουσιάζει, δεν μας απομένει τίποτε άλλο πέρα από τον δρόμο των κινητοποιήσεων, κινητοποιήσεις δυστυχώς  για τα αυτονόητα  που σαφώς προτιθέμεθα να ξεκινήσουμε αμέσως μετά τις εκλογές, εάν και εφ΄ όσον συνεχίσει να υφίσταται αυτό το προαναφερόμενο  πρόβλημα.  

          ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ λοιπόν αυτήν την απαράδεκτη και προκλητική  πρακτική και τακτική.

       ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ το προαναφερόμενο γεγονός, της απλήρωτης εργασίας,  την ΑΔΥΝΑΜΙΑ ίσως και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ αντιμετώπισης αυτού του προβλήματος.

       ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ την ΚΑΤΑΒΟΛΗ αυτών των οφειλόμενων Αργιών-Νυκτερινών, σε αντίθετη περίπτωση οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την όποια εξέλιξη…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: