Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα μηδέν για την ανακατασκευή του «Άγιου Ανδρέα»

          Επανέρχεται στο ζήτημα της επανέναρξης των εργασιών στο πολυόροφο του Νοσοκοείου ο "Άγιος Ανδρέας", το Σωματείο Εργαζομένων ο "Ιπποκράτης", κάνοντας έκκληση για ανάληψη ευθυνών και επίσπευση των διαδικασιών.
            Ειδικότερα, τονίζει τα εξής: 
    "Συμπληρώθηκαν ήδη 45 ημέρες από το σταμάτημα των εργασιών στο άκρως απαραίτητο για την περιοχή μας 7όροφο ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟ ΚΤΙΡΙΟ του Νοσοκομείου ΑΓ.  ΑΝΔΡΕΑΣ και δυστυχώς καμία μα καμία ελπίδα από πουθενά, πέρα από τις παρεμβάσεις τις δικές μας και βεβαίως του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.
        Παρ΄ ότι όλες αυτές οι αρνητικές εξελίξεις συμβαίνουν σε μια δύσκολη περίοδο και μάλιστα σε προεκλογική, δυστυχώς κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι΄ αυτές τις εξελίξεις που μπορούν να αποβούν και μοιραίες, ούτε οι προεκλογικά επισκεπτόμενοι τον χώρο μας, που δυστυχώς έρχονται προς άγραν ψήφων και μόνον.
      Δυστυχώς καμία νύξη, καμία δέσμευση ούτε από τα κόμματα της τελευταίας Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που φέρουν καίρια την ευθύνη γι΄ αυτήν την αρνητικότατη και συνάμα απροσδιόριστη εξέλιξη, για ένα έργο που βρίσκεται ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή του και την πολυπόθητη παράδοσή του, για ένα έργο που το ζητά και το περιμένει όλη η τοπική κοινωνία και όχι μόνον.
     ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ακόμη μια φορά και μάλιστα ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ γι΄ αυτήν την ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ιδιαιτέρως αυτήν την φανερή ΑΠΑΘΕΙΑ και  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, για ένα έργο που παρά τις εξασφαλισμένες  πιστώσεις και  κατανομές, το μπλοκάρισμα της ροής των χρημάτων το βάζει  δυστυχώς σε σοβαρότατο  κίνδυνο.
        ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν ακόμη μια φορά όλους τους αρμοδίους, τα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο μας στις επικείμενες εκλογές και ιδιαιτέρως τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ που όπως προαναφέρουμε με τις κυβερνητικές πολιτικές τους και  πρακτικές έθεσαν σε κίνδυνο αυτό το άκρως απαραίτητο έργο, όλους τους φορείς της περιοχής μας, την 6η Υ.Πε κλπ να παρέμβουν για να ξεμπλοκάρει ΑΜΕΣΑ αυτό  και να παραδοθεί μέσα στις προαναφερόμενες συμβατικές υποχρεώσεις.
Επισημαίνουμε λοιπόν με ιδιαίτερη πικρία ότι, τώρα θέλουμε την παρουσία και το ενδιαφέρον των προαναφερόμενων και όχι συνωστιζόμενους στα σχετικά εγκαίνια όποτε  αυτά γίνουν."
Αναδημοσίευση από το Radiogamma

Δεν υπάρχουν σχόλια: