Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ρομά επιτέθηκαν σε πλήρωμα ασθενοφόρου επειδή θεώρησαν ότι... καθυστέρησε- Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στο Νοσοκομείο!

       χθές 22:16 Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθησαν στην συνέχεια του αρχικού περιστατικού, αυτή τη φορά μέσα στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου μεταφέρθηκε ένας τραυματισμένος ρομά. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, φίλοι και συγγενείς εισέβαλαν στο Νοσοκομείο απειλώντας με κατσαβίδι εργαζόμενους, απειλώντας τους και δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση.
        Μάλιστα καταφέρθηκαν και κατά Nοσηλεύτριας η οποία, όπως της είπε ο άνδρας που την απείλησε, την γλύτωσε γιατί είναι… «ομορφούλα». Οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Μάλιστα, μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος των εργαζομένων Κώστας Πετρόπουλος, σκέφτονται να «κλείσουν» την εφημερία μέχρι να λάβουν συγκεκριμένες διαβεβαιώσεις για την σωματική τους ακεραιότητα.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:
      "Ακόμη ένα κρούσμα, από αυτά τα γνωστά  των αναταραχών και επιθέσεων στα ΤΕΠ του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ.
       Αυτή τη φορά Ρομά με κατσαβίδια κλπ, επιτέθηκαν σε Εργαζόμενους του Νοσοκομείου και του  ΕΚΑΒ και για να αντιμετωπιστεί αυτή η επικίνδυνη κατάσταση χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία μετά και την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της μοναδικής Θυρωρού, ευτυχώς ήταν ΑΚΑΡΙΑΙΑ.
        Δυστυχώς ακόμη μια φορα,  αν και ημέρα εφημερίας, το  ζήτημα της ασφάλειας που πολλάκις έχουμε καταγγείλει,  δεν είχε καμμία  διαφορά και βελτίωση.
            Συνεχίζουμε δυστυχώς να είμαστε ανυπεράσπιστοι."
      ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
          Ο άνδρας που φέρεται οτι επιτέθηκε στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ κρατείται σύμφωνα με πληροφορίες στο Γ Αστυνομικό Τμήμα. Το δεύτερο άτομο που εμπλέκεται στο συμβάν νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας και είναι απ’ότι φαίνεται το άτομο για το οποίο είχε γίνει η κλήση.
       Πληροφορίες αναφέρουν οτι είναι κομμένες οι φλέβες του. Και οι δύο άνδρες έχουν το ίδιο επίθετο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης αντέδρασε γιατί θεώρησε ότι υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου. Ο εντοπισμός και η σύλληψή του έγινε σε συνεργασία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης
         Έντονο επεισόδιο δημιουργήθηκε, πριν από λίγα λεπτά στην Πάτρα, ανάμεσα σε ρομά και πλήρωμα ενός ασθενοφόρου στην οδό Ιωνίας. Οι ρομά είχαν καλέσει το ασθενοφόρο όταν όμως αυτό έφτασε επιτέθηκαν στο πλήρωμα καθώς θεώρησαν ότι καθυστέρησε να φθάσει στο σημείο.
        Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικοινώνησαν με το thebest.gr, ακολούθησε έντονο επεισόδιο ενώ σύντομα στο σημείο έφτασε και η αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στην συνέχεια το ασθενοφόρο κατευθύνθηκε προς το νοσοκομείο "Αγ. Ανδρέας" με την συνοδεία αστυνομικών.
Αναδημοσίευση από το The Best
                                                   ...............................................................................
     Διαβάστε άλλα σχετικά δημοσιεύματα κάνοντας κλικ στους συνδέσμους που ακολουθούν:
1. http://skaipatras.gr/skai-local/item/128933-a.html
2.  http://achaianews.gr/index.php/news/culture-2/12364-ρομά-κατά-ασθενοφόρου-του-ΕΚΑΒ
3. http://dete.gr/?p=89646
4. http://www.tempo24.gr/eidisi/44297/patra-epeisodio-se-varos-pliromatos-toy-ekav-sta-prosfygika-anthropokynigito-gia-ton
5. http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=110163

Δεν υπάρχουν σχόλια: