Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ. (ΦΩΤΟ ΚΛΠ).

        Με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή 13/1/17 στις 12 το μεσημέρι, η ΚΟΠΗ της ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ του Σωματείου μας, απούσης  για πρώτη φορά στα χρονικά του Νοσοκομείου μας της Διοίκησης του ιδρύματος, η οποία δυστυχώς με την στάση της, που σαφώς είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ, περιφρόνησε τους Εργαζόμενους, αυτούς δηλ που καθημερινά μοχθούν για να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του Νοσοκομείου.
       Στη κατάμεστη, από τους Εργαζόμενους, Ιατρούς και Συνταξιούχους,
αλλά και τους  καλεσμένους εκπροσώπους των φορέων της Πόλης μας, στην ως συνήθως πανηγυρικού χαρακτήρα εκδήλωσή μας, που φέτος είχε την ιδιαιτερότητα της  λόγω της ολοκλήρωσης των Εργασιών στο 7όροφο σεισμόπληκτο κτίριο,είχαμε:
- Κατ΄ αρχήν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, πού έφερε την αφιέρωση « Το 2017, η χρονιά που δικαιώνει τους ΑΓΩΝΕΣ μας για τα ΚΤΙΡΙΑΚΑ, άς επαναφέρει       ΑΜΕΣΑ την ΠΛΗΡΗ και ΣΩΣΤΗ λειτουργία του 7ορόφου Κτιρίου, του Γ.Ν ΠΑΤΡΩΝ », από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας Κώστα Πετρόπουλο  και στη συνέχεια την σχετική ομιλία του, ομιλία που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://files.acrobat.com/a/preview/7ffe31ec-2ba5-4a10-a4c6-21823ffd3388).
          - Στη συνέχεια είχαμε τούς καθιερωμένους χαιρετισμούς, από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας τον Κον Απόστολο Κατσιφάρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας τον Κον Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης Κον Δριβήλα Δημήτρη, τον Αντιδήμαρχο Πατρέων  Πελεκούδα Δημήτρη, τον Γενικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας μας της ΠΟΕΔΗΝ τον Συνάδελφο Βασίλη Μιχαλόπουλο,  τον Περιφερειακό Σύμβουλο Βασίλη Χατζηλάμπρου, τον Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζόμενων του ΠΠΝΡΙΟΥ Αθανασόπουλο Απόστολο, τον Εκπρόσωπο του Σωματείου του ΝΝΘώρακος Βλάχο Δημοσθένη, τον Εκπρόσωπο των Ιατρών στο Δ.Σ του Νοσοκομείου Παναγιώτη Ηλιόπουλο και την  Διευθύντρια της Νοσηλευτικής. 
     - Την κλήρωση των τυχερών, όπου το ΦΛΟΥΡΙ, τον πρώτο Λαχνό πού ήταν μια ΧΡΥΣΗ ΛΙΡΑ, προσφορά του Σωματείου μας, που κέρδισε η  Νοσηλεύτρια ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΛΑΪΑ. Επίσης ένα ζευγάρι γυαλιά, προσφοράς του καταστήματος EZ2C που κέρδισε ΣΚΟΝΔΡΑ ΕΛΕΝΗ, μία 2ήμερη Άδεια που κέρδισε ο Συνάδελφος ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ και μία ακόμη   2ήμερη άδεια πού κέρδισε η Συναδέλφισσα ΑΛΕΡΤΑ ΜΑΡΙΑ. 
   - Τέλος τον αποχαιρετισμό των 9 Συνταξιούχων της χρονιάς πού πέρασε και την απονομή εκ μέρους του Σωματείου μας, σχετικού ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ για την  πολύχρονη διαδρομή και προσφορά τους στο Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας.
                              ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
       Δείτε στη συνέχεια όλες τις σχετικές φωτογραφίες

                      










































































































       Δείτε επίσης  όλες τις σχετικές φωτογραφίες στον σύνδεσμο που ακολουθεί:
                                                         ................................................................
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
                                                        Δ.Σ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: