Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Σχετικά με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του Νοσοκομείου.

Ναι συνέβη και αυτό......
       Το Δ.Σ του Νοσοκομείου ασχολήθηκε με τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του Νοσοκομείου όταν αυτός είχε ολοκληρωθεί....
Ναι καλά διαβάσατε
    Ο Διοικητής παρά τις κατ΄ επανάληψιν σχετικές παρεμβάσεις του εκπροσώπου των Εργαζόμενων στο Δ.Σ Κώστα Πετρόπουλου. έφερε τελικά  προς  συζήτηση  στο Δ.Σ του Νοσοκομείου τον οργανισμό, όταν αυτός είχε ολοκληρωθεί από το Υπουργείο Υγείας, είχε εγκριθεί  από το αρμόδιο όργανο και είχε αποσταλεί ήδη στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βάσει της πληροφόρησης που είχαμε ως Σωματείο, πληροφόρηση που επιβεβαίωσε και ο Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας κατά την ομιλία του στην τελετή των εγκαινίων του Νοσοκομείου μας.

       Ο παραλογισμός της όλης διαδικασίας δεν σταματά στο προαναφερόμενο γεγονός. Όταν ο Εκπρόσωπος των Εργαζόμενων και Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος, ρωτούσε τον Διοικητή του Νοσοκομείου, όπως προαναφέρουμε, για το πότε θα φέρει το θέμα προς συζήτηση στο συμβούλιο αυτός του απαντούσε: ¨΄Ότι τον επεξεργάζεται με την Διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, την Κα Θεοδωρή και πως όταν θα είναι έτοιμος, δεδομένου ότι χρειάζεται πολύ δουλειά,  θα τον φέρει για συζήτηση και λήψη της σχετικής και απαραίτητης απόφασης. Μια απόφαση που στη συνέχεια θα έπρεπε να αποσταλεί στην 6η Υ.Πε και αυτή με την σειρά της στο Υπουργείο, για την ολοκλήρωσή του. Και αυτά τα έλεγε τη στιγμή που ο Πρόεδρος του Σωματείου μας Κώστας Πετρόπουλος, γνώριζε επ΄ ακριβώς σε ποιο στάδιο  βρισκόταν αυτός ο Οργανισμός, μέσα από τη συχνή του επαφή με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας.

         Γνώριζε λοιπόν  ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, όταν έκανε τις ερωτήσεις του στον Διοικητή, ως εκπρόσωπος των Εργαζόμενων στο Δ.Σ,  με κάθε  λεπτομέρεια  όλες τις διαδικασίες της  επεξεργασίας αυτού του Οργανισμού, όπως γνώριζε και ότι η συζήτησή του στο Δ.Σ ήταν ανούσια, όπως και τους το είπε, γιατί αυτός είχε ολοκληρωθεί και είχε αποσταλεί ήδη στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης και παρ΄ όλα αυτά το συζήτησαν  και έκαναν και προτάσεις, προτάσεις που δεν κατέστη δυνατόν να τις κάνουν όταν αυτός ήταν σε διαβούλευση, μια διαβούλευση όπου οι πιεστικές παρεμβάσεις μας και η καλή μας συνεργασία με τον Γ.Γ του Υπουργείου, φτιάχτηκε αυτός ο οργανισμός των 465 κλινών, ο οργανισμός που μπορείτε να διαβάσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://files.acrobat.com/a/preview/7e773cce-692a-4b7d-a401-83cb7094f246 ).
       Το άκρων άωτον της όλης υπόθεσης δεν είναι  τίποτε από τα προαναφερόμενα, είναι η έγγραφη απάντηση  του Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε.,  ό οποίος με επίσημο έγγραφο του, μας γνωστοποιεί ότι έστειλε τον οργανισμό, την απόφαση του Δ.Σ,  στο Υπουργείο για τα περαιτέρω και αυτό μετά την τελετή των εγκαινίων, όπου όπως προαναφέραμε ο Γ.Γ. επίσημα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του Οργανισμού και την αποστολή του στο Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Φανταστείτε πόσο παρακολούθησε αυτήν την ομιλία του Γ.Γ ο Διοικητής της 6ης Υ.Πε και τι κατάλαβε ......
     Τα λέμε όλα αυτά για να δείτε πως λειτουργούν και να αναρωτηθείτε όπως και εμείς ......
              Τελικά μετά από όλα αυτά ποιος δουλεύει ποιον....

Δεν υπάρχουν σχόλια: