Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Παραμένουν στις θέσεις τους γιατροί και προσωπικό που πήραν απόσπαση! Παράταση από το υπ.Υγείας

        Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο που εστάλη από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό προς όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες, προκειμένου να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες, «εν όψει και επικείμενης σχετικής νομοθετικής ρύθμισης, παρατείνονται/ανανεώνονται αυτοδίκαια μέχρι το τέλος του χρόνου οι μετακινήσεις του υπηρετούντος στις υπηρεσίες και τους φορείς της αρμοδιότητας σας προσωπικού συμπεριλαμβανομένων και των ιατρών, οι οποίες λήγουν από τις 30.6.2018 και μετά».
        Η νομοθετική ρύθμιση αναμένεται πάντως άμεσα αφού είναι ήδη έτοιμο το νομοσχέδιο σκούπα για τα νοσοκομεία που θα αλλάξει τόσο τους Οργανισμούς όσο και τις οργανικές θέσεις. Διαβάστε ΕΔΩ  Διαβάστε ΕΔΩ ΟŒΞ»ΞµΟ‚ τις λεπτομέρειες: Β«ΞˆΟΟ‡ΞµΟ„Ξ±ΞΉ νομοσχέδιο «σκούπα» Ξ³ΞΉΞ± τα Νοσοκομεία! Τι αλλάζει» όλες τις λεπτομέρειες: «Έρχεται νομοσχέδιο «σκούπα» για τα Νοσοκομεία! Τι αλλάζει»
      Οι αλλαγές αναμένεται να είναι σαρωτικές σχετικά με τη λειτουργία των νοσοκομείων, των Οργανισμών αλλά και των Υγειονομικών Περιφερειών, ενώ ήδη οι συνδικαλιστές του ΕΣΥ εκφράζουν ανησυχίες για τις συνέπειες που μπορεί να έχουν οι αλλαγές αυτές.
      Στόχος της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας πάντως είναι να αναδιαρθρωθεί πλήρως το δημόσιο σύστημα υγείας, ενώ οι πρώτες κινήσεις θα περιλαμβάνουν την αλλαγή του πλαισίου οργάνωσης των Νοσοκομείων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Πόσα θα εισπράξουν αναδρομικά οι νοσοκομειακοί γιατροί μετά την απόφαση του ΣτΕ! Όλα τα ποσά ανά βαθμίδα   Ξ ΟŒΟƒΞ± ΞΈΞ± εισπράξουν αναδρομικά ΞΏΞΉ νοσοκομειακοί γιατροί μετά την Ξ±Ο€ΟŒΟ†Ξ±ΟƒΞ· του ΣτΕ! ΞŒΞ»Ξ± τα ποσά Ξ±Ξ½Ξ¬ βαθμίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: