Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει τη Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ

       Η ΕΕ της ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει τη Διοικήτρια της 2ης Υ.ΠΕ. κα Όλγα Ιορδανίδου, η οποία, επιχείρησε να τρομοκρατήσει τον Ιατρό Αντώνη Καραβά λίγο πριν την προγραμματισμένη συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84, στην οποία θα παρουσιάζονταν τα προβλήματα που εμφανίζονται στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.
       Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο “Η Διοικήτρια επικαλέστηκε ότι, «σύμφωνα με τον νόμο, ο συνάδελφος δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα του νοσοκομείου επειδή δεν είναι εκλεγμένος συνδικαλιστής» και απείλησε ότι «αν το πράξει θα λάβει τα μέτρα της”.
       Η κ. Ιορδανίδου και η Κυβέρνηση επιχειρούν να φιμώσουν κάθε φωνή που αποκαλύπτει ότι το success story που επιχειρούν να παρουσιάσουν για το χώρο της Υγείας δεν υπάρχει.
      Τα συνεχή προβλήματα σε όλα τα Νοσοκομεία και ειδικότερα στο Ασκληπιείο όπου ημέρα γενικής εφημερίας λειτουργούσε χωρίς αξονικό τομογράφο και με προβλήματα στα ακτινολογικά μηχανήματα δεν μπορούν με τέτοιες αντιδημοκρατικές πρακτικές να κρυφτούν.
       Καλούμε την πολιτική ηγεσία του υπ. Υγείας να επαναφέρει στην τάξη την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ και να σταματήσει κάθε προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων που αντιδρούν στην πολιτική του.
       Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει τον συνάδελφο καθώς και τον αγώνα του Σωματείου και των εργαζομένων στο Ασκληπιείο Βούλας για να λειτουργήσει με ασφάλεια το Νοσοκομείο προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες των πολιτών.
Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα δεν τρομοκρατούνται.
                                                   Γιά την  Ε.Ε. της  ΠΟΕΔΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: