Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

H ΑΠΟΦΑΣΗ της 4ης/4.7.2018 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ του Δ.Σ του ΣΩΜΑΤΕIOY.

         Την ΤΕΤΑΡΤΗ 4/7/18 και ώρα 11:00 πμ, Συνεδρίασε το Δ.Σ του Σωματείου μας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου Κώστα Πετρόπουλος, με τα παρακάτω θέματα:
Ι. Συζήτηση και έγκριση υπομνήματος προβλημάτων προς την Διοίκηση του Νοσοκομείου και την 6η Υ.Πε  εν΄ όψει των επικείμενων συναντήσεών μας.             ΙΙ. Οι διαδικασίες και η ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ προς την ΕΤΕ για τις εκάστοτε  Οικονομικές μας Συναλλαγές.                                                                                              III. Διάφορα τρέχοντα ζητήματα και Ενημερώσεις.
        Σ΄ αυτήν λοιπόν την συνεδρίαση, όπου, παρά την σχετική προσυνεννόηση του Προέδρου του Σωματείου μας με τους επικεφαλείς όλων των  παρατάξεων, απουσίαζαν η παράταξη της Ε.Σ.Υ (Λιώλη και Σταματόπουλος) λόγω αδείας όπως επικαλέστηκαν, ή Ασλανίδη η Καγκελάρη, ο Σουγλέρης και η Παπαμιχαήλ,
Το Δ.Σ του Σωματείου μας με παρόντες τους:
Γιαννόπουλο, Τουτούνη, Μπουραλέξη, Μαργώνη, Αρβανίτη, Μαυρίκη και φυσικά του Προέδρου, αφού διαπιστώθηκε η προβλεπόμενη απαρτία, ξεκίνησε την συνεδρίαση του, όπου είχαμε:
Α). Κατ αρχήν στην προγραμματισμένη για το μεσημέρι συνάντησή μας με τον Διοικητή. Μία συνάντηση που είναι απόρροια της σχετικής επιστολής που είχαμε στείλει αμέσως μετά την συγκρότηση μας, μία επιστολή που κατατέθηκε στα πρακτικά και που μπορείτε να διαβάζετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://files.acrobat.com/a/preview/d8e27e57-de7f-400e-b2a4-376dc9a09339), μια συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, που θα επιδιωχθεί να γίνει και με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε και στις οποίες θα πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες.
Β). Στη συνέχεια  αναφέρθηκε στα προβλήματα που θα πρέπει να καταθέσουμε σ΄ αυτές τις συναντήσεις, προβλήματα που πέρα από τα όσα εισηγητικά είπε, τα κατέθεσε και γραπτώς στα πρακτικά, υπό μορφήν  υπομνήματος, όπως αυτά γραπτώς τα είχε κοινοποιήσει και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ εγκαίρως και μάλιστα μαζί με την πρόσκληση της εν λόγω συνεδρίασης, προκειμένου αυτά να επεξεργαστούν από τα μέλη και να γίνουν οι όποιες σχετικές παρατηρήσεις, υπομνήματα που μπορείτε να διαβάζετε στους συνδέσμους που ακολουθούν, τόσο για τον Διοικητή του Νοσοκομείου (https://files.acrobat.com/a/preview/cc6521d0-0eea-4147-8b48-0f6136314875 ) όσο και για τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε (https://files.acrobat.com/a/preview/ec227e3f-d8a7-439f-85c6-da0cef16a53b).
Γ).  Επίσης  εισηγούμενος το δεύτερο θέμα, αναφέρθηκε  σχετικά με τις συναλλαγές που θα πρέπει να έχουμε, με την Εθνική Τράπεζα, όπου είναι κατατιθέμενα τα χρήματα του Σωματείου, για την κάλυψη των εκάστοτε οικονομικών αναγκών του Σωματείου μας και ιδιαιτέρως για την σχετική και απαραίτητη αναγκαιότητα της Πάγιας εξουσιοδότησης της Ταμίας  του Σωματείου μας ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του Ευσταθίου, για τις εκάστοτε Συναλλαγές μας με την Ε.Τ.Ε, τόσο για την πάγια ανάληψη μέχρι του ποσού των 1.000,00 Ευρώ μηνιαίως, για την κάλυψη των διαφόρων αναγκών μας, αρχής γενομένης από τον μήνα που διανύουμε, στα πλαίσια των σχετικών τραπεζικών διαδικασιών,   όσο και για τις συναλλαγές σχετικά με την Συνδρομή μας στην ΠΟΕΔΗΝ, που για όσο διάστημα δεν θα υφίσταται η απευθείας σχετική παρακράτηση αυτή θα γίνεται με ειδικές αποφάσεις και μάλιστα με την διαδικασία της μεταφοράς από λογαριασμό σε λογαριασμό.
Δ). Τέλος αναφέρθηκε στην επικείμενη κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ, με την συγκέντρωση των Συνδικαλιστικών στελεχών έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, για το Ανθυγιεινό, τα επιτόκια του ΤΠκΔ κλπ οικονομικά και θεσμικά ζητήματα του κλάδου μας, μία κινητοποίηση όπου πρότεινε να παραβρεθεί σχετική αντιπροσωπεία του Σωματείου μας.
Στη συνέχεια
     Αφού ακολούθησαν οι σχετικές ερωτήσεις και οι τοποθετήσεις όλων των παραβρισκόμενων μελών του Δ.Σ και βεβαίως η σχετική και απαραίτητη διαλογική συζήτηση
                                                      Το Δ.Σ ΟΜΟΦΩΝΑ
α). ΕΝΕΚΡΙΝΕ την εισήγηση του Προέδρου, τις Συναντήσεις και τα Υπομνήματα, τόσο με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, όσο και με τον Διοικητή της 6ης Υ.Πε.
β). ΕΝΕΚΡΙΝΕ την πάγια εξουσιοδότηση της Ταμίας ΜΑΥΡΙΚΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του Ευσταθίου, βάσει της προαναφερόμενης εισήγησης. Την εξουσιοδότηση για ΠΑΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ 1.000,00 Ευρώ μηνιαίως από την Ε.Τ.Ε, για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου μας, αρχής γενομένης από τον μήνα Ιούλιο του 2018, καθώς επίσης και για τις Συναλλαγές μας τις σχετικές με την Συνδρομή μας στην ΠΟΕΔΗΝ.
Γ). ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ την συμμετοχή μας στην Κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και την έγκριση των σχετικών εξόδων, αποζημιώσεις που και γι΄ αυτήν μας την θητεία θα είναι ευθυγραμμισμένες στο πλαίσιο των σχετικών αποζημιώσεων της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕΔΗΝ. 
                        Δ.Σ του Σωματείου ¨ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨

Δεν υπάρχουν σχόλια: