Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Κέρκυρα: Για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού στο νοσοκομείο κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

       Για 10 εργαζόμενους στο νοσοκομείο της Κέρκυρας που ελέγχονται για πλαστά πιστοποιητικά  εμβολιασμού έκανε λόγο μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος της  ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. 
     Μάλιστα ο κος Γιαννάκος επεσήμανε ότι «δεν μπορεί κανείς να αμαυρώνει την προσπάθεια των υγειονομικών. Δεν μπορεί άλλοι να μπαίνουν σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάστηκαν και άλλοι να εξασφαλίζουν πλαστά πιστοποιητικά».
       Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες  και με αφορμή το σάλο από την ύπαρξη παράνομων πιστοποιητικών εμβολιασμού πανελλαδικά, επιδόθηκε σε 10 άτομα, γιατροί και νοσηλευτές , από τη διοίκηση του νοσοκομείου έγγραφο με το οποίο τους ζητά να προβούν έως την ερχόμενη Τρίτη σε τεστ αντισωμάτων.
       Οι εργαζόμενοι αντιδρούν, υποστηρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας, ενώ την ίδια θέση έχει και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.
          Ο κος Καρβελης δήλωσε στην ΕΡΤ, ότι δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας και πως απλώς η διοίκηση  εφαρμόζει ένα πρόγραμμα εξέτασης αντισωμάτων για όλο το προσωπικό, το οποίο “τρέχει” από τον Φεβρουάριο. Παράλληλα επεσήμανε  ότι δεν έχει επέμβει εισαγγελέας ενώ χαρακτήρισε αβάσιμες τις δηλώσεις Γιαννάκου.
Αναπαραγωγή από το politeianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: