Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Aπάντηση στα σχόλια για την λειτουργία του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας.


Πάτρα………....2/3/11.

ΠΡΟΣ: Oλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.


Πάρα πολλοί είναι εκείνοι που τον τελευταίο καιρό εν αγνοία τους ή και συνειδητά, παρουσιάζουν το Νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας ως ένα μικρό και αδύναμο, ακόμη και επικίνδυνο Νοσοκομείο και μάλιστα της δύναμης των 81 κρεβατιών.
Απέναντι σε όλους αυτούς απαντάμε ότι το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, με την μακρόχρονη διαδρομή του και την σημαντικότατη προσφορά του, τις μεγάλες δυνατότητές του, το έμπειρο Ιατρικό – Νοσηλευτικό – κλπ Προσωπικό που εγγυώνται την ασφαλή περίθαλψη των ασθενών, δεν είναι μόνον ή ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ που σήμερα ξεκίνησε επιτυχώς και με πάρα πολύ μεγάλη κίνηση την λειτουργία της, είναι και το ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ και βεβαίως και το 409.
Ετσι λοιπόν το Νοσοκομείο ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, εκτός από τα 100 κρεβάτια που μπορούν να αναπτυχθούν στη νέα πτέρυγα, κρεβάτια αναπτύσσει στο 409 αλλά και στο Ταχύρυθμο, κρεβάτια που στο σύνολό τους αγγίζουν περί τα 285 ίσως και 300.
Ολοι αυτοί λοιπόν που διασπείρουν όλες αυτές τις κακόβουλες φήμες,τις λαθεμένες, τις επικίνδυνες και επιζήμιες για τον Αγ. Ανδρέα ας είναι λίγο πιο προσεκτικοί, ειδικά αυτήν την περίοδο που ο ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ της χώρας έχει μπει στο στόχαστρο των Τροϊκανών και όχι μόνον.


Δεν υπάρχουν σχόλια: